Proces en Datamodelleur

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
567
Status
Gesloten
Referentie
20119097

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119097 Tijdelijke inhuur

Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Proces en Datamodelleur.

Beschrijving organisatieonderdeel cq. project

De afdeling IV Ontwikkeling is binnen het RWS IV-proces verantwoordelijk voor de vernieuwingen en ontwikkelingen van systemen van het IV-domein Bedrijfsvoering (vraag naar IV) ten einde dit goed voor te bereiden voor CIV, DCI en IVB. Tevens ondersteunt en adviseert de afdeling de proceseigenaren ten aanzien van het samenhangend procesontwerp RWS.
De afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling is onderdeel van de Corporate Dienst, directie Financiën en Facilitair (DFF).
De afdeling IV Ontwikkeling heeft in zijn algemeenheid de ambitie om dé afdeling te zijn die de processen en Bedrijfsvoeringsapplicaties van RWS ontwikkelt. Zowel bij het RWS bestuur als bij de gebruikers staat de afdeling bekend als de afdeling die kwalitatief en snel werk levert. Voor meer informatie over RWS kun je terecht op www.rijkswaterstaat.nl.

Beschrijving functie

RWS is in beweging! Ben jij die energieke proces en datamodelleur die wil bijdragen?
U maakt onderdeel uit van de afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling. In uw rol van proces – en datamodelleur helpt u om die beweging te stroomlijnen; uj signaleert de behoefte en brengt de proces en- databehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen aanpak en resultaat. U werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de RWS netwerken.
Uw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren.

Functie eisen

 • U hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (op master niveau), liefst in de richting van bedrijfsinformatica.

 • U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;

 • U hebt minimaal 2 tot 4 jaar ervaring met de analyses van bedrijfsprocessen

 • U bent in staat data te modelleren irt bedrijfsprocessen

 • U hebt kennis van Object Oriëntatie (OO) en Modelleringstechnieken zoals UML en ER Diagrammen

 • U hebt kennis van platformsystemen zoals oa Mendix, SAP en SAS en Sharepoint (functioneel maar ook technisch de achtergronden)

 • U hebt Kennis van scrumdriven/agile (modeldriven) ontwikkelen voor platformsystemen

 • U hebt Aantoonbare businessarchitectuurkennis

Competenties

 • netwerken – sociaal zeer vaardig zijn

 • oordeelsvorming - teamplayer

 • productgerichtheid (kwalitatief, kwantitatief)

 • tactisch en bestuurlijk inzicht

 • flexibiliteit

 • overtuigingskracht

 • organisatiesensiviteit

Opmerkingen / aanvullingen

U hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. U bent analytisch zeer sterk en kan snel doordringen tot de kern van de zaak. U weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en adviseert vervolgens helder en duidelijk op basis van gedegen en inhoudelijke argumenten. Op verschillende niveaus en in verschillende disciplines. Als natuurlijk teamspeler bent u contact- en klantgericht en weet u - zo nodig - uw overtuigingskracht op een plezierige manier in te zetten. U bent gericht op de relatie, maar hebt en houdt altijd oog voor het resultaat. U bent maatschappelijk betrokken, volgt de ontwikkelingen binnen uw vakgebied nauwgezet en u wilt ook uzelf voortdurend blijven ontwikkelen. Dat doet u vooral vanuit persoonlijke overtuiging, maar ook omdat dit noodzakelijk is om uw functie te kunnen uitvoeren.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht

Startdatum

15-06-2016

Duur

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja, tot 31-12-2017

Inzet

36 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

21-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  16-06-2016 17:11
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 15:25
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten