Interim Senior Inkoper HR en Facilitair

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
346
Status
Gesloten
Referentie
IGB70384587

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-06-2016 om 17:00 uur

De inkoopafdeling van de klant maakt een sterke ontwikkeling door, waarin het belang binnen de organisatie enorm toeneemt. Inkoop draagt bij aan het realiseren van business doelstellingen van de lijnorganisaties, door vroegtijdige betrokkenheid over behoeftebepaling en de wijze waarop deze in de markt kan worden gezet. Daarbij realiseert de klant zich dat zij voor een groot deel van haar prestaties afhankelijk is van haar ketenpartners. Het ontwikkelen van duurzame relaties met kritische leveranciers en sturen op prestaties is daarbij van wezenlijk belang.
 
De afdeling Inkoop bestaat op dit moment uit 17 medewerkers. Een diverse groep van jonge talenten tot zeer ervaren inkopers, waarvan een deel extern wordt ingehuurd. De komende maanden zullen worden gebruikt om de vaste bezetting verder te versterken en structureel een brug naar de business te slaan.
 
Met een inkoopvolume van ruim € 200 mln. per jaar is het speelveld van inkoop bij de organisatie breed, divers en dynamisch. Inkoop binnen de categorieën  HR en Facilitaire inkoop strekt van inkoop en contractmanagement op (onderdelen van) bijvoorbeeld schoonmaakcontracten voor zowel gebouwen als vervoersafdelingen, catering, onderhoud van gebouwen, opleidingen en inhuur van personeel. Er staan de komende jaren grote aanbestedingstrajecten in de planning en ook beleidsmatige projecten om de inkoop aanpak voor deze categorieën efficient, doelmatig en rechtmatig op te pakken.

Als interim Senior Inkoper HR en Facilitaire inkoop, ben je verantwoordelijk voor het aanbesteden en contracteren van diensten en leveringen zowel op het gebied van HR als Facilitaire inkoop, inhuur van personeel, inkoop van opleiding en verzekeringen en investeringen en beheer en onderhoud van gebouwen. In samenwerking met de afdelingen HR, Facilitair Bedrijf, Vervoer en Staf worden inkoopstrategieën ontwikkeld en geïmplementeerd.

Functie-eisen

  • een afgeronde Inkoopopleiding (Nevi of Inkoopacademie) (harde eis)

  • minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van Europese Aanbestedingen (harde eis)

  • ervaring in het werken bij companies met een omvang van tenminste 2500 werknemers

  • ervaring met HR aanbestedingen: inhuur personeel, opleidingen

  • WO/HBO+ niveau (met minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige of technische richting)

  • Ervaring met Facilitaire aanbestedingen: Schoonmaak en technische (onderhoud van) installaties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten