Adviseur Vastgoed / Medewerker Gronduitgifte

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
527
Status
Gesloten
Referentie
IGB70388364

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

Einddatum

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week

Sluitingsdatum: -2016 om :00 uur

 

Functie-eisen
Wie ben je?
Je bent een Vastgoeddeskundige met een HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over goede overtuigingskracht, hebt ervaring met onderhandelingen en hebt gevoel voor bestuurlijke en commerciële verhoudingen. Daarbij ben je praktisch ingesteld. Je legt gemakkelijk contact en communiceert, zowel mondeling als schriftelijk, helder en duidelijk. Je bent proactief, verbindend en resultaatgericht. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, als Adviseur op het gebied van Gronduitgifte bij een gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten