Docent Frans

Opdrachtgever
Operationeel Manager
Geplaatst op
16-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
250 - 1.000 euro
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
295
Status
Gesloten
Referentie
IB160615

Omschrijving

BV&T opleiding & advies is een landelijk opererend, praktijkgericht
opleidingsbureau dat is gericht op het optimaliseren van kennis, vaardigheden, houding en gedrag van medewerkers. Hiermee draagt BV&T bij aan de positie van opdrachtgevers binnen zowel het MKB als grote organisaties. Met ruim 75 freelance-specialisten verzorgt BV&T beproefde en erkende opleidingen. Daarnaast biedt BV&T opleidingsprogramma’s die naadloos aansluiten bij specifieke bedrijfssituaties.

Wij zijn per direct opzoek naar een Docent Frans uitvoering najaar 2016 voor 2à3 maanden. De uitvoering zal incompany plaatsvinden in de omgeving van Zwolle. Het niveau van de deelnemers is MBO Niveau III. Bent u woonachtig binnen een straal van 40KM en heeft u al meer ervaring als freelancer en kent u de cultuur van het lesgeven binnen bedrijven. Dan ontvangen wij graag uw CV. Wanneer u geschikt bent in het profiel van BV&T nemen wij z.s.m. contact met u op om een kennismaking met u in te plannen.

Condities voor samenwerking
Er wordt een (freelance) samenwerkingsovereenkomst opgesteld waarin de voorwaarden en condities waaronder gewerkt wordt zijn opgenomen alsook de betreffende honorarium. Wij komen graag met u in contact.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten