Medior Communicatieadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roosendaal
Reacties
0
Bekeken
474
Status
Gesloten
Referentie
IGB70394121

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

16-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

17-06-2016 om 12:15 uur

Opdrachtomschrijving
Voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en het Wmo-loket zijn we op zoek naar een medior communicatieadviseur die zich thuis voelt op het snijvlak van tactische en operationele communicatie. De professionals van het CJG en het Wmo-loket gaan dit jaar steeds meer samenwerken met elkaar én met hun partners van WijZijn Traverse Groep en MEE. Vanaf 1 december vormen zij één netwerkorganisatie die de lokale inwoners helpt bij al haar ondersteuningsvragen. Dit betekent voor de professionals een nieuwe werkwijze, zodat zij onze inwoners nog integraler kunnen ondersteunen.
In de aanloop naar 1 december zorg jij dat professionals en de lokale inwoners meegenomen worden in de veranderingen. Daarnaast communiceer je over de huidige dienstverlening door de jeugd- en Wmo-professionals. Je geeft uitvoering aan het opgestelde communicatieplan, adviseert over de verdere invulling ervan en draagt zorg voor de uitvoering.
Onze transitiemanager voor het sociaal domein is je belangrijkste aanspreekpunt en interne opdrachtgever. Daarnaast wordt je aangestuurd door de woordvoerder van de wethouder. Je komt te werken binnen het cluster communicatie
van de gemeente.

Het sociaal domein
De gemeente en haar netwerkpartners bieden passende ondersteuning aan mensen die dat nodig hebben. Jong en oud. Dat doen we in samenspel met de mensen zelf, hun omgeving en zorgaanbieders. We zorgen ervoor dat mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Het bieden van ondersteuning gebeurt zoveel mogelijk als onderdeel van het gewone leven. 

Wij vragen
Je hebt liefde in je voor het sociaal domein, de professionals die hier werken en de mensen met een ondersteuningsbehoefte. Heb je ook werkervaring met verandercommunicatie, het sociaal domein en/of een gemeentelijke organisatie? Dan komt jouw CV verder bovenaan de stapel te liggen.

Functie-eisen

  • Werk en denkniveau: HBO+

  • Afgeronde opleiding: Communicatie

  • Werkervaring: > 5 jaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten