Belastingadviseur Loonheffingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
523
Status
Gesloten
Referentie
IGB70395417

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

28-06-2016 om 10:00 uur

Bureau Fiscaal Advies & Control behartigt de fiscale belangen voor alle onderdelen van de organisatie bij de fiscale toezichthouder: de Rijksbelastingdienst. Als geen ander weten wij wat er binnen Amsterdam allemaal speelt op fiscaal gebied. En er speelt veel in onze grote stad met zijn verscheidenheid aan activiteiten. Denk daarbij niet alleen aan btw, bcf en loonheffingen, maar bijvoorbeeld ook aan overdrachts- en vennootschapsbelasting. Voor de ‘Amsterdamse rijksbelastingzaken’ zijn wij dan ook het centrale kennis-, aanspreek- en coördinatiepunt voor zowel de Rijksbelastingdienst als voor de gemeentelijke organisaties. Amsterdam heeft een convenant horizontaal toezicht. 

Profiel Opdracht
Als adviseur loonheffingen adviseer je de gemeentelijke organisaties op het gebied van loonheffingen en zorg je ervoor dat de organisaties jouw advies overnemen en implementeren: - Je houdt rekening met de fiscale beheersing in je advisering. - Je signaleert fiscale risico's en biedt expertise voor oplossingen

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding op WO niveau (Fiscaal Recht of Fiscale Economie) (harde eis)

  • minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van loonheffingen (harde eis)

  • minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van loonheffingen bij een gemeentelijke instelling

  • minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van loonheffingen bij een overheidsinstelling

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten