Inkoop- en contractmanager Aanleg en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
402
Status
Gesloten
Referentie
IGB70426281

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

31-03-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 17:00 uur

Het contractteam van projectbureau Aanpak Ring Zuid is met oog op de aankomende realisatiefase op zoek naar versterking van het team. Vacant is de functie van contractmanager/contractgemachtigde voor één van de deelprojecten. Als contractmanager/contractgemachtigde van één van de deelprojecten ben jij binnen het contractteam van projectbureau Aanpak Ring Zuid (ARZ) mede verantwoordelijk voor de sturing en beheersing van de realisatie van één van de deelprojecten behorend tot het project ARZ. Daarnaast dien je in staat te zijn, om bij afwezigheid als plaatsvervanger van de contractmanager ARZ op te treden. Het project kenmerkt zich door een groot afbreukrisico (technische/veiligheidskritische en/of politiek/ bestuurlijk).

Je houdt je bezig met contractuitvoering. De inkoopstrategie en geldende kaders en richtlijnen zijn vertaald in het contract. Je zoekt veelvuldig naar afstemming met zowel de contractmanager ARZ als met leveranciers en zorgt ervoor dat er overeenstemming wordt bereikt over de inhoud van het contract. Knelpunten zie je aankomen en je zorgt voor afstemming met de betrokken stakeholders (vooral marktpartijen). Zo nodig spreek je leveranciers aan op het (niet) nakomen van
contractafspraken. Je voert systeemtoetsen, procestoetsen en producttoetsen uit. Je adviseert over eventuele tekortkomingen. Je zorgt ervoor dat er besluitvorming plaatsvindt over het al dan niet toekennen van kortingen, boetes en bonus/malus. Je analyseert risico’s en adviseert hierover naar betrokken voordat een contractwijziging wordt afgesloten. Je ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. Tot slot zorg jij ervoor dat uitvoeringswerkzaamheden worden beheerst door te sturen op tijd, geld, kwaliteit en risico’s
betreffende het contract. 

Jij fungeert, namens jouw opdrachtgever, als eerste aanspreekpunt voor betrokkenen. Je draagt zorg dat betrokken stakeholders gewenst en tijdig beïnvloed worden. Je moet veelvuldig afstemmen met jouw projectteam over inhoudelijke resultaten met meerdere stakeholders.

Je stuurt op kwaliteitsborging en deelt actief kennis en ervaringen binnen het projectteam ARZ en zorgt dat de PDCA-cyclus wordt toegepast en verbeteringen worden aangestuurd. En je zorgt voor verbeteringen in het inkoop- en contractmanagement proces.

Functie-eisen

  • Werk – en denkniveau op WO niveau kan zowel bedrijfskundig als civiele techniek

  • Je hebt aantoonbare kennis van ISO 9001 en SCB

  • Kennis van o.a. risicomanagement, SE, projectbeheersing, kwaliteitsnormering, relevante contractmodellen (bijvoorbeeld D&C, prestatiecontracten, ingenieursdiensten contracten) en aanbestedingswetgeving.

  • Kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen (bv. voormalig RISKSCOPE, URSCB).

  • Aantoonbare kennis en ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van contractmanagement bij contracten onder de UAV-gc 2005.

  • Aantoonbare inhoudelijke kennis in relatie met meerdere contractvormen.

  • Aantoonbare ervaring indicatief 3-5 jaar in het leidinggeven aan teams

  • Kennis van het IPM model.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten