Adviseur Inkoop en Contracten Aanleg en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
416
Status
Gesloten
Referentie
IGB70541178

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-03-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

14

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 17:00 uur

Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor het leveren van een inhoudelijke, brede bijdragen aan het ontwikkelen van sourcing- en inkoopstrategieën voor Aanleg en Onderhoud. Deze vertaal je naar richtinggevende kaders voor inkoop- en contractvormen. Zowel binnen als buiten De organisatie zorg jij voor afstemming en verbinding op het vlak van inkoop en contracten. Ook coördineer je het proces van contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen.

Je zorgt voor de efficiency en effectiviteit van een groep bestaande of toekomstige contracten (portfolio), Dit doe je door het opstellen van contractbeheersplannen. Ook geef je invulling aan het (lange) termijn leveranciersmanagement. Je jaagt de inkoopstrategie na en vertaalt deze naar het inkoopproces op jouw vakgebied en specifieke contracten. Omdat PPO inkoopmanagement en contractmanagement als een gezamenlijk vakgebied beschouwd ben je desgewenst in staat om de rol van contractmanager te vervullen.

Je bent hét aanspreekpunt binnen en buiten de organisatie. Je werkt nauw samen met jouw projectteam en de opdrachtgever. Je zorgt dat resultaten inhoudelijk en procesmatig zijn afgestemd met meerdere stakeholders (vooral met marktpartijen). Je zoekt actief de verbinding en samenwerking met inkoop binnen jouw organisatieonderdeel en dat van andere organisatieonderdelen.

Je levert een bijdrage aan het verbeteren van jouw vakgebied. Dit doe je door jouw expertise in te zetten om het vakgebied en de processen op het gebied van inkoop-, contract- en leveranciersmanagement binnen de organisatie te verbeteren en te stroomlijnen. Standaardisatie, uniformiteit en het borgen van kwaliteit zijn daarbij belangrijke aspecten. Je levert een aantoonbare bijdrage aan de ontwikkeling van contractvormen. Je speelt een actieve en stimulerende rol in het delen en uitwisselen van kennis. Daarnaast coach en begeleid je vakinhoudelijk adviseurs in hun werk.

Functie-eisen

  • een opleiding gericht op het IPM model en (CM) rol specifieke opleiding (verdieping)

  • relevante ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van inkoop en contracten

  • kennis van de werkwijze van het werkproces in totaliteit

  • kennis van specifieke marktsegmenten en leveranciers met name: GWW, ingenieursbureaus en adviesbureaus

  • aantoonbare kennis van UAV-GC, ARBIT/ ARVODI, EMVI, ISO 9001 SCB, assetmanagement (dit betreft enerzijds aanbestedings en contract-vormen, assetmanagement heeft betrekking op beheer- en onderhoud van wat gerealiseerd wordt

  • aantoonbare inhoudelijke kennis van bijvoorbeeld standaard DBFM, complexe D&C en/of prestatiecontracten

  • kennis van het Aanleg en Onderhoudsproces van RWS en van de (lange termijn behoeften van de) RWS business

  • Werk – en denkniveau op WO niveau; bedrijfskunde/civiel

  • adviseur opleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering

  • vakinhoudelijke opleidingen op gebied van inkoop en contracten. De opleidingen NEVI 1 of NEVI expert is een pre

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten