Beleidsadviseur PGB

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
241
Status
Gesloten
Referentie
IGB70544651

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 10:00 uur

De afdeling Zorg bundelt voor de klant alle doelstellingen, inzet van middelen en acties voor het zorgdomein op basis van een integrale visie en benadering van het zorgbeleid. Kerntaak van de afdeling Zorg is het sturen van de gehele zorgketen door het klantvriendelijk, kosten efficiënt en financieel duurzaam uitvoeren van de nieuwe Wmo evenals het inrichten van zorg en ondersteuning in de stad. De afdeling werkt aan de ontwikkelopgave om de taken, die het rijk heeft gedecentraliseerd naar de gemeente, op een efficiënte manier uit te voeren. De bezuinigingen die daarmee gepaard gaan, dwingen tot fundamentele keuzes. Het Rijk verwacht zorgvuldige controle op de kwaliteit van de dienstverlening die de gecontracteerde partijen leveren. Dit vraagt om nieuwe samenwerkingsafspraken met de Zorgverzekeraar, Ombudsman, cliëntenvertegenwoordigers en aanbieders van zorg en welzijn. Deze partijen volgen kritisch de inhoudelijke (beleids)keuzes en komen op voor individuele belangen. Ook maakt de toenemende behoefte van burgers om zelf meer regie te nemen veranderingen bij de overheid en instellingen noodzakelijk

Als beleidsadviseur Pgb ben je verantwoordelijk voor de (bestuurlijke/ politieke) beleidsadvisering rondom Pgb en de ontwikkeling en de implementatie van het Pgb-beleid. Je werkt hierbij nauw samen met de back-office, producteigenaren en de afdeling Jeugd. 

Functie-eisen

  • minimaal over aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma (harde eis)

  • minimaal een jaar ervaring met een functie waarbij het Pgb dossier een onderdeel was van de werkzaamheden (harde eis)

  • tenminste een jaar in een functie gewerkt waarbij de Wmo 2015 een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden behelst (harde eis)

  • ervaring met bestuurlijke en politieke beleidsadvisering binnen een grote overheidsinstelling, waarbij de kandidaat tenminste met 2 wethouders of portefeuillehouders te maken heeft gehad

  • ervaring met het beantwoorden van bestuursvragen en/of het schrijven van beleidsstukken

  • tenminste aan twee projecten gewerkt op sociaal gebied binnen een 100.000+ gemeente

  • tenminste een jaar ervaring met het coordineren van het naar buiten brengen van een heldere en eenduidige boodschap binnen een grote organisatie. Hierbij is samengewerkt met verschillende afdelingen.

  • tenminste drie jaar gewerkt in een functie waar het pgb dossier onderdeel van uitmaakte

  • tenminste voor één project gewerkt waarbij de kandidaat verantwoordelijk was voor de implementatie en betrokken bij de uitvoering (ook na de implementatie)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten