Projectleider Vastgoedprojecten DJI

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
427
Status
Gesloten
Referentie
IGB70573999

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Opdrachtomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- en/of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten van de organisatie.

Als projectleider geef je leiding aan  multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris van de organisatie. De integraal projectverantwoordelijk functionaris valt onder verantwoordelijkheid van het sectiehoofd DJI.

Je voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de marktbenadering (aanbesteding). Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie. De projecten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Standplaats is Einhoven/Utrecht.

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of HBO-opleiding (harde eis)

 • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten (harde eis): - Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;

 • Projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie waar tegelijkertijd ingeslotenen verbleven;

 • Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding;

 • Kennis hebben van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding;

 • Toepassen van risicomanagement;

 • Beveiligingsinstallatie, bestaande uit meerdere beveiligingsschillen met  ten minste de volgende onderdelen: fysieke beveiligingssystemen zoals in-/uitbraakdetectie, scanapparatuur, toegangscontrole, CCTV ('closed circuit television'), bijvoorbeeld een ambassade, penitentiaire inrichting of datacenter.

 • Ervaring met projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie waar tegelijkertijd ingesloten en verbleven.

 • Kennis van het primaire proces en de verschillende regimes daarbinnen;

 • ervaring met het verbinden van meer dan twee partijen met als doel een door alle partijen gedragen besluit.

 • ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie

 • Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

 • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-06-2016 14:27
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten