Ondertitels maken en toevoegen aan Vimeo films

Opdrachtgever
MyDailyLifestyle
Geplaatst op
16-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
113
Status
Gesloten
Referentie
videos

Omschrijving

Ik heb 31 cursusfilms over het onderwerp 'Slim by design', je omgeving aanpassen zodat je minder vaak gedachteloos eet. Deze Engelstalige films moeten Nederlands worden ondertiteld.

De gesproken tekst (ruim 9000 woorden in totaal voor de 31 films) in de video's komt binnenkort beschikbaar in geschreven vorm. Deze tekst moet vertaald worden in het Nederlands. Bovendien moet deze vertaling binnen Vimeo toegevoegd worden als ondertitels en getimed worden. Vimeo heeft hiervoor een uitstekende online tool. Hier is een voorbeeld: vimeo.com/170788908, waarbij ik de eerste 3 zinnen heb vertaald. Klik rechtsonder op CC om de ondertitels te zien.

Proefopdracht (verplicht)

Hier is een downloadlink naar een van de films: www.dropbox.com/s/lbwpme105qtyn8v/002_Precourse%20Lesson%201%20Mindless%20Margin%20%282%29.mp4?dl=0

Maak een eigen vimeo-account aan, upload deze film en maak ondertitels voor de eerste 30 seconden (de eerste 10 seconden heb ik al gedaan, kan je laten zitten). Geef mij een link naar het resultaat (in deze vorm: vimeo.com/170788908)

Graag alleen reageren als je Nederlands je moedertaal is. Graag een offerte voor alle films samen, een inschatting van de benodigde doorlooptijd.

Kandidaten met ervaring met ondertitels hebben een streepje voor, evenals mensen die handig zijn met ict. Als je al met Vimeo-ondertiteling hebt gewerkt, is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten