Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nijkerk
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Nijkerk is een gemeente die volop bezig is met de ontwikkeling van de participatiesamenleving. Partnerschap en gezamenlijke verantwoordelijkheid staan centraal. Dit doen we op basis van de kernwoorden vertrouwen, verantwoordelijkheid en eigen kracht; dat geldt voor zowel onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen, als voor onze medewerkers. Op dit moment is de organisatie volop in beweging om door stimulering van talentontwikkeling, zelfsturing, flexibiliteit, ondernemerschap van de medewerkers én het nieuwe werken als organisatie deze slag te maken.

De organisatie is volop bezig met het opzetten van zelfsturende teams. We werken toe naar een platte organisatie zonder leidinggevenden. Dit heeft ook gevolgen voor de rol en taken van de P&O adviseurs. Vanwege deze verschuivingen en de herverdeling van werkzaamheden is er behoefte aan een tijdelijke versterking binnen het team P&O. Het huidige team bestaat uit 8 medewerkers, waarvan 3 FTE adviseurs.

Opdracht
Als P&O adviseur ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor al het personeel op het gebied van organisatie en personele ontwikkelingen. Je adviseert over (complexe) personele vraagstukken en over het te voeren HR-beleid. Je ondersteunt bij het toepassen van het personeelsinstrumentarium (zoals rechtpositie, arbeidsvoorwaarden, formatiebeleid, werving en selectie, vorming en opleiding, loopbaanplanning, functioneren, beoordeling en beloning en verzuimbegeleiding). Je weet de CAR/UWO te vertalen naar de praktijk. Veranderingen zijn voor jou een uitdaging.

Minimaal op je CV
Opleidingsniveau minimaal HBO, gericht op het vakgebied;
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij de overheid in de afgelopen 8 jaar.

Competenties:x
Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen;
Je bent sterk in je mondelinge en schriftelijk communicatie;
Je hebt goede adviesvaardigheden en overtuigingskracht;
Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig zaken oppakken.

Werkweek
24-32 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten