Senior Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
85-90
Op locatie
Den Bosch
Reacties
2
Bekeken
600
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

De inhurende organisatie behoort tot de top drie van Nederland in het segment waar ze zich in bevinden. De producten worden met de nieuwste technologieën ontwikkeld, ze zijn cool, uitdagend en je komt ze nergens anders tegen. Vanwege team uitbreiding zoek ik een senior Java developer met tenminste 8-10 jaar ontwikkel ervaring.

De technologieën waar je mee te maken krijgt zijn:

Java, MongoDB, REST, JSON, Linux, Jenkins, PhantomJS, Maven, NPM, Git, XML gerelateerde technologieën, Vert.x, AngularJS. Scala en Amazon Web Services is een pré.

Niet alles is vereist maar de meeste mogen geen geheim zijn.

Als Personal Consultant bij Next Step Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-06-2016 11:18
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-06-2016 06:13
  Plaats
  Rijen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten