Fraudepreventiemedewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Etten Leur
Reacties
2
Bekeken
346
Status
Gesloten
Referentie
IGB70801183

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-06-2016 om 08:30 uur

Functieomschrijving
Als fraudepreventiemedewerker beoordeel en onderzoek je signalen die kunnen duiden op onjuist gebruik van uitkeringen verstrekt door de opdrachtgever. Dergelijke signalen worden o.a. ontvangen van collega’s, burgers en instanties. Je voert onderzoeken zelfstandig uit en bepaalt hierin welke acties worden ondernomen. Voorbeelden van deze acties zijn: dossieronderzoek, raadplegen beschikbare bronnen (GBA, RWD, KvK, UWV, Belastingdienst, DUO, gemeenten, etc.), navraag doen bij collega’s, opvragen gegevens bij werkgevers/instanties/klant, waarnemingen, internetonderzoek, analyseren gegevens, verbanden leggen, buurtonderzoek, (confronterende)gesprekken, huisbezoek, eventueel uitbesteden onderzoek, etc. 

Als fraudepreventiemedewerker moet je een goede afweging kunnen maken welke instrumenten - en in welke volgorde - je inzet, omdat dit bepalend is voor het resultaat van een onderzoek. Binnen de functie is het verder belangrijk goede contacten te onderhouden met andere collega’s van het Werkplein. Je vervult op het gebied van (mogelijke) fraude namelijk een adviserende rol. 

Functie-eisen

 • Voor deze functie zoeken wij kandidaten op HBO werk- en denkniveau. Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen en je beschikt over de nodige wetstechnische kennis.

  • Als fraudepreventiemedewerker ben je resultaatgericht; je ziet het als een uitdaging de juiste afwegingen in een onderzoek te maken om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

  • Je beschikt over een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en goede gespreksvaardigheden.

  • Bij fraudeonderzoeken worden regelmatig lastige/uitdagende gesprekken gevoerd. Hierbij moet je in staat zijn het doel van het gesprek niet uit het oog te verliezen en goed te anticiperen op (mogelijke) weerstand/agressie. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-06-2016 12:35
  Plaats
  Gorinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-06-2016 22:04
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten