Teammanager Operatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
5
Bekeken
537
Status
Gesloten
Referentie
IGB70812757

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Aantal uur per week

36 

Sluitingsdatum

29-06 -2016 om 13:06 uur

Betreft vaste baan.

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever beheert een uitgebreid netwerk van tram-, bus- en metrolijnen en veerverbindingen in en rond Amsterdam en verzorgt hiermee dagelijks het vervoer voor meer dan 800.000 mensen. Vierentwintig uur per dag en alle dagen per jaar. De organisatie telt circa 3.750 medewerkers. De opdrachtgever is een ambitieuze organisatie in ontwikkeling, waar de lat hoog ligt en sterk ingezet wordt op professionalisering, substantiële reizigersgroei en verdere verbetering van de dienstverlening. Doelstelling van de opdrachtgever is om één van de beste werkgevers en dienstverleners van Amsterdam te worden.

Functieomschrijving
Jouw kerntaak is het integraal leiding geven aan ca. 50 personenvervoerders/conducteurs binnen één van de modaliteiten. Als teammanager maak je samen met collega teammanagers onderdeel uit van een unit en rapporteer je aan de unitmanager. De functie wordt in onregelmatige dienst uitgevoerd.
 
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen binnen jouw aandachtsgebied en streef je continu naar de verbetering van de dienstverlening en het optimaliseren van de productiviteit.

De overige verantwoordelijkheden zijn

 • Je vormt een team met gemotiveerde, verantwoordelijke en betrokken medewerkers met aandacht voor onze kernwaarden plezier in je werk, betrouwbaar en dienstverlenend en je draagt bij aan de gewenste bedrijfscultuur. 

  • Je draagt bij aan een goede uitvoering van het OV-proces. Je weet als verbindend leider op een inspirerende manier draagvlak bij jouw medewerkers te creëren om de doelen van de unit te bereiken.

  • Je vindt het belangrijk dat onze reizigers zich gewaardeerd, geïnformeerd en comfortabel voelen en samen met jouw team vertaal je deze reizigerswaarden door naar de unit en beïnvloed je de reizigersgerichtheid van jouw medewerkers positief

  • Je hebt aandacht voor je medewerkers, geeft op verbindende wijze leiding en bevordert de ontwikkeling van jouw medewerkers

  • Je weet niet alleen verbinding te maken met jouw medewerkers maar ook met andere afdelingen binnen GVB en externe betrokken partijen.

Natuurlijk zijn we op zoek naar iemand die succesvol heeft leidinggegeven aan operationele teams in een dienstverlenende omgeving. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en daarnaast heb je minimaal 3 jaar management ervaring waarbij je leiding hebt gegeven aan grotere groepen medewerkers. Je hebt ruime kennis en ervaring met vergelijkbare dienstverlening. Je beschikt over rijbewijs B. 
 
Maar meer nog dan dat zoeken we naar jou als persoon. Onze kernwaarden plezier in je werk, betrouwbaar en dienstverlenend zitten in je DNA. Je weet door je enthousiasme en verbindende optreden mensen in beweging te krijgen en feedback geven en ontvangen zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarbij ben je aanspreekbaar op jouw eigen gedrag, weet je dit bij te sturen en sta je niet te snel klaar met je oordeel. Je hebt een passie voor dienstverlening en gevoel voor exploitatie. Verder heb je een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht en ben je ondernemend en een veranderaar.

 

Functie-eisen

 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B?

  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau?

  • Heb je ervaring met het werken in een servicegerichte omgeving?

  • Heb je minimaal 3 jaar management ervaring waarbij je leiding hebt gegeven aan grote groepen medewerkers?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  17-06-2016 12:14
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 13:01
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 14:57
  Plaats
  Barneveld

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-06-2016 15:23
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-06-2016 00:04
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten