Android Developer Senior

Opdrachtgever
ProData Consult
Geplaatst op
18-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
665
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Beste Lezer,

Voor onze direct eindklant, zijn wij op zoek naar een goede Native Android Developer. Het gaat om een aanvulling van 2 Mobile Developers & Designers op een bestaand Scrum-team wat de volledige nieuwe Web omgeving in het afgelopen jaar heeft omgegooid / vernieuwd.

Nu is het moment daar gekomen dat ze deze web-omgeving gaan uitbouwen met native mobile applicaties voor alle devices.
Het is een high-end klant en we zijn daarom ook op zoek naar Mobile Developer met goede referenties en gedegen ervaring.

We zijn op zoek naar een kandidaat die echt specialist is op het gebied van Android development en daarbij ook een adviserende rol in kan nemen richting het team en de klant. Je moet het dus ook leuk vinden om niet alléén maar te coderen, maar je moet ook mee willen schrijven aan technische requirements etc. om gezamenlijk het beste resultaat te behalen.

Verder is het belangrijk dat je oog hebt voor design en daarnaast ook rekening houdt met security gevaren die er komen kijken bij de bouw van een native app voor een grote klant met miljoenen users.

Omdat het een verantwoordelijk rol is binnen een bestaand team en je dus gaat werken aan een compleet nieuwe mobile applicatie, zijn we echt op zoek naar iemand die het leuk vindt om zijn tanden ergens in te zetten en communicatief vaardig/ assertief genoeg is om mensen met zich mee te krijgen in het project en tevens de organisatie in durft te klimmen om kennis te gaan halen die soms niet direct aanwezig is. Een pro-actieve ondernemende houding is dus vereist!

Functieprofiel

 • Minimaal 3 jaar zelfstandige ervaring met hands-on Native Android development. het liefst heb je daarvoor ook al Software development ervaring opgedaan elders.

 • Je hebt gewerkt voor minimaal 1 grote corporate klant waar de app wordt gebruikt door +1 mio users.

 • Je hebt een aantoonbaar interessant portfolio van apps in de appstore. (Danwel gebouwd in eigen beheer of meegebouwd bij klanten)

Startdatum

01/07/16

Duur

Minimaal 3 maanden

Uren

40 P/W (minimaal 4 dagen on-site)

Heb je interesse? Neem dan direct contact met ons op en laat je CV achter begeleid door een portfolio d.m.v. hyperlinks richting appstore.

Met vriendelijke groet,

ProData Consult NL

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-06-2016 08:55
  Plaats
  Vadodara

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten