Letsel schade behandelaar

Opdrachtgever
B-street Groep
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
546
Status
Gesloten
Referentie
Letsel schade behandelaar

Omschrijving

Introductie

Ben jij net afgestudeerd en klaar voor de volgende stap? Ga aan de slag als Behandelaar Personenschaden. Een uitdaging die je niet mag missen!

Functie

Taken en verantwoordelijkheden
Als Behandelaar Personenschaden beoordeel jij het recht op vergoeding in letselschadeclaims. Dat betekent dat jij samen met alle betrokkenen en eventuele belangenbehartigers het plan van aanpak afstemt om vervolgens de voortgang nauwkeurig te coördineren. Jij bekijkt of inzet van extra deskundigen nodig is en houdt de toegevoegde waarde daarvan goed voor ogen. Het behandelen van dit soort schades brengt je in aanraking met juridische componenten, veel contacten met diverse partijen. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor dossiers met grote financiële belangen, maar je hebt ook oog voor de menselijke kant in een dossier. Jij zet samen met jouw collega’s uitdagingen om in oplossingen.

Functie eisen

Sta jij aan je begin van je carrière en ben je toe aan een uitdagende baan? Dan past deze rol bij jou! Voor de functie Behandelaar Personenschaden is het belangrijk dat jij ondernemend bent en in oplossingen denkt. Jij bent een sterke communicator en weet zo dilemma’s naar tevredenheid van alle betrokkenen op te lossen. Samenwerken zit in je genen, en je wilt steeds beter worden

Daarnaast beschik jij over

 • Afgeronde opleiding HBO- Rechten of

 • Een afgeronde WO- studie, hierbij is een studie in Rechtsgeleerdheid geen eis, wij vragen ook WO’ers van andere studierichtingen graag te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-06-2016 16:31
  Plaats
  Nieuw Vennep

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten