Beleidsmedewerker Milieu

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Urk
Reacties
0
Bekeken
1063
Status
Gesloten
Referentie
IGB70862371

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 09:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever groeit en de ontwikkelingen staan dan ook niet stil. Daardoor is de gemeentelijke organisatie voortdurend in beweging. De organisatie wordt steeds klantgerichter en dat betekent dat de invulling van de functies een dynamisch proces is. De gemeente Urk bestaat uit drie eenheden: Ruimte en Beheer, Dienstverlening, Bestuur- en Managementondersteuning. Het college heeft een stevige ambitie. De medewerkers werken hard volgens het no-nonsense principe binnen korte lijnen. De cultuur van de gemeentelijke organisatie is gericht op samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid, vernieuwingsgerichtheid, openheid en nuchterheid, is informeel en dynamisch. De gemeente scoort bij audits en inspecties heel vaak bovengemiddeld. Ook wordt regelmatig aan pilots meegedaan en is er sprake van aansprekende projecten op veel terreinen. Ons ziekteverzuimcijfer is laag.

De eenheid Dienstverlening (DV)
Je komt te werken bij de eenheid Dienstverlening. Deze eenheid is verantwoordelijk voor de taakvelden jeugd, jeugdzorg, WMO, participatie, burgerzaken, belastingen, communicatie en voorlichting, economie, visserij, recreatie en toerisme, grondverkopen, marktzaken, onderwijs en welzijn, bijzondere wetten, milieu, WABO, toezicht en handhaving. Het gemeenteportaal is de spil in de organisatie waarin alle klantcontacten plaatsvinden. Je werkt in een team waarbij integrale samenwerking een vereiste is. Als belangrijke ontwikkelingen kunnen worden genoemd de transitie binnen het Sociaal Domein, overheid digitaal 2017, de toeristische en economische ontwikkeling.

Functie-eisen
De kandidaat beschikt over de volgende kennis en competenties:- Afgeronde HBO/bachelor-opleiding, bijvoorbeeld milieukunde.

 • Aantoonbare ervaring binnen een gemeente op de genoemde beleidsvelden.

  • Aantoonbare kennis en ervaring met het Microsoftofficepakket.

  • Aantoonbare kennis en ervaring van de wetgeving op de genoemde beleidsvelden.

  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

  • In staat om onder tijdsdruk te werken.

  • Sterk analytisch vermogen.

  • Resultaatgericht met behoud van de relatie en het realiseren van draagvlak.

  • Een praktische, pro-actieve verbinder die gericht is op samenwerking.

  • Bestuurlijk / politiek sensitief.

  • Minimaal een afgeronde HBO Opleiding op het gebied van Milieukunde;

  • Kennis van en/of werkervaring met APV en/of Drank-en Horecawet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten