Office 365 / Sharepoint Ontwikkelaar

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
969
Status
Gesloten
Referentie
hleiden365 sp

Afrondingstoelichting

Hartelijk bedankt voor het aanbieden. Na gehouden overleg zullen we een kandidaat voorstellen bij de Hogeschool Leiden
We houden contact


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Als tijdelijke aanvulling binnen het project InSight is de hogeschool op zoek naar een Office 365 / SharePoint ontwikkelaar. Het project InSight onderzoekt (middels pilots) waar en in welke vorm Office 365 toegevoegde waarde kan leveren. Denk hierbij aan samenwerkomgevingen maar ook als (deel)invulling van het Basis LMS. Deze pilot omgevingen worden iteratief ingericht / ontwikkeld door de gevraagde kandidaat.
Er is op een aantal delen reeds duidelijkheid over de wijze van invulling. Voor die omgevingen wordt direct, maar iteratief, naar een passende inrichting gewerkt / ontwikkeld. Ook deze inrichtings- en ontwikkelwerkzaamheden komen voor rekening van de kandidaat.
Daarnaast wordt er binnen de hogeschool invulling gegeven aan de beheerorganisatie voor de Office 365 diensten. Extensieve kennisoverdracht alsmede overdracht van verantwoordelijkheden na ontwikkeling tussen de kandidaat en de medewerkers van het beheerteam is cruciaal.
De Office 365 / SharePoint ontwikkelaar is voor een groot deel zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gevraagde omgevingen. Indien ontwikkeling duidelijkheid of detaillering (verdere requirements) vraagt is de ontwikkelaar zelfstandig verantwoordelijk deze informatie bij de stakeholders te verkrijgen (korte communicatielijnen).
De Office 365 / SharePoint ontwikkelaar rapporteert aan de projectmanager InSight.

Aantoonbare kennis van en ervaring met

 • Ervaring met Office 365 / SharePoint inrichting als onderdeel van grote / middelgrote projecten, bij voorkeur binnen het hoger onderwijs

 • Ervaring met de ontwikkeling van Office 365 SharePoint applicaties

 • Ervaring met de koppeling van het Office 365 platform aan externe systemen teneinde gegevensuitwisseling plaats te laten vinden, bij voorkeur binnen het hoger onderwijs

 • Ervaring met Agile/Scrum productontwikkeling

 • Ervaring het hoger onderwijs

 • Inhoudelijk: MS Office 365 + XML, Content Type Hub (Metadatering, Documenttypes), ADAL JS, Office Graph, Webservices, Remote Provisioning, CSOM, Office Dev PnP, HTML5, CSS, MS SQL Server, MS Azure, MS Azure AD, Webservices, Analytics

Vaardigheden

 • Verhouding skills

  o Techniek 60%
  o Informatiemanagement & Architectuur 20%
  o Communicatie 20%

 • Zelfstandig en zelfwerkend

 • Organisatievermogen

 • Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk sterk)

 • Adviesvaardig

 • Analytisch Flexibel in besteding uren (buiten kantoortijd)

 • Stressbestendig

 • Doorzettingsvermogen

 • Motiverend

Achtergrondinformatie over Hogeschool Leiden en/of de afdeling

De afdeling ICT van Hogeschool bestaat uit ICT Beheer, (Technisch) Applicatiebeheer en de afdeling ICT Projecten & Innovatie (P&I). Bij de afdeling ICT werken circa 25 medewerkers. De Servicedesk valt onder verantwoordelijkheid van het Facilitair Bedrijf.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van het project InSight van Hogeschool Leiden. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in nauwe planmatige afstemming met de projectmanager. Inhoudelijke afstemming vindt plaats met de Beleidsadviseurs Infor matie Management en Architecten.
Daarnaast zal er, afhankelijk van het betreffende themagebied, veel contact zijn met de onderwijsclusters, de serviceorganisatie en overige afdelingen binnen de hogeschool.

Bijzonderheden wat betreft geheimhouding

Kandidaat zal een geheimhoudingsverklaring moeten accepteren en ondertekenen

Wensen en Eisen

Er kunnen maximaal 18 punten behaald worden. Er moet minimaal 12 punten scoren om in aanmerking te komen, dus hoe meer aansluiting dus punten hoe beter:

 1. Heeft kandidaat de laatste 2 jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van Office 365 – SharePoint inrichtings- en configuratie werkzaamheden, bij voorkeur binnen het hoger onderwijs? (2 punten)

 2. Heeft kandidaat aantoonbare ervaring met inrichting en configuratie van MS AZure of MS Azure AD (2 punten)

 3. Heeft kandidaat de laatste 5 jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van OnPremise SharePoint inrichting en/of configuratie werkzaamheden EN/OF MS SQL Server, bij voorkeur binnen het hoger onderwijs? (2 punten)

 4. Heeft kandidaat aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met XML, HTML 5, CSS en JavaScript (2 punten)

 5. Heeft kandidaat aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met metadatering, documenttypes en content type hub? (2 punten)

 6. Heeft kandidaat aantoonbaar ervaring met de koppeling van Office 365 aan externe gegevensbronnen o.b.v. webservices? (1 punt)

 7. Heeft kandidaat aantoonbaar ervaring met automatische remote provisioning van SharePoint sites o.b.v. MS Azure, CSOM en Office Dev PnP? (1 punt)

 8. Is kandidaat MCSA Office 365 of MCSD SharePoint Applications gecertificeerd en heeft kandidaat ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden volgens deze certificeringen?? ( 2 punt)

 9. Is kandidaat Agile/Scrum gecertificeerd en heeft kandidaat ervaring met het uitvoeren van projecten volgens de Agile/SCRUM-methodiek? (2 punten)

 10. Kan kandidaat terugvallen op een relevant kennis- en ervaringsnetwerk (Office 365 SharePoint) binnen uw eigen organisatie of als onderdeel van een zelfstandig opgebouwd kennis- en ervaringsnetwerk. Indien Ja: gelieve toe te lichten e n aan te tonen hoe dit netwerk voor de kandidaat beschikbaar is. (2 punten)

Inzet

1/7/2016 tm 30-06-2017 gemiddeld 32 uur per week

1e intake

27-6-2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  17-06-2016 16:15
  Plaats
  Hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-06-2016 22:15
  Plaats
  Lisserbroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten