Projectadviseur

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
1033
Status
Gesloten
Referentie
20119111

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119111 Tijdelijke inhuur

Voor de nationale Politie zijn wij op zoek naar een Projectadviseur

Omschrijving opdracht

In opdracht van de Korpsleiding is het project CCIII van start gegaan in januari 2015, onder verantwoordelijkheid van de portefeuillehouder Digitalisering en Cybercrime (politiechef Landelijke Eenheid), met als rechtstreekse opdrachtgevers het plv. hoofd van de Landelijke Recherche en het hoofd van de Dienst Landelijke Operationele Samenwerking. Er is een brede Stuurgroep ingericht met daarin ook deelnemers vanuit onder andere de BOD’en en de KMAR.

De opdracht luidt om de invoering van de Wet Computer Criminaliteit III, voor de politie in de volle breedte voor te bereiden en te implementeren. De opdracht omvat eveneens het adviseren en ondersteunen van de inbreng van de politie in het wetgevingsproces en de communicatie.

We zoeken hiervoor een senior projectadviseur en stevige gesprekspartner

Doelstelling

Er liggen een uitvoerige impactanalyse en een Project Initiatie Document ten grondslag aan het project. Het project omvat niet alleen ingrijpende ICT-aspecten (wat veelal aangenomen wordt), maar vooral ook HRM, facilitair etc. Het project moet uiteindelijk resulteren in een landelijke voorziening, die ook gevolgen zal hebben voor het inrichtingsplan van de Nationale Politie. De voorziening dient zodanig te worden ingericht, dat het werkt voor de gehele opsporing in Nederland, dus ook de KMAR, FIOD etc. Daartoe wordt ook samengewerkt met deze partners.

Inmiddels is wel een laboratorium ingericht, waarin de politie zich verder kan bekwamen in de technische en juridische aspecten, en met de resultaten daarvan het PID-proces, kan voeden. Feitelijk is dat een interactief proces vanuit een hybride benadering.

Uiteindelijk dient er een PID 2.0, "State of the Art", opgeleverd te worden, dat antwoord geeft op de omschreven complexiteit en keuze en oplossingen biedt, tot op detailniveau op alle genoemde aspecten. Daarnaast zal er ondersteuning worden geboden aan de projectleiding van het project CCIII.

Verantwoordelijkheden

Opstellen van PID 2.0 en advisering van de projectleiding en andere relevante partijen.

Vakmatige taken

 • Grondige juridische kennis.

 • Grondige kennis van IV omgevingen.

Competenties

Netwerken, samenwerken, politieke en bestuurlijke sensitiviteit, integer

Functie eisen

 • In de afgelopen 15 jaar minimaal 10 jaar werkervaring als projectmanager/project adviseur voor complexe IV of ICT gerelateerde projecten

 • Aantoonbare kennis van /ervaring met het toepassen van het wetboek strafvordering, strafrecht en bijzondere opsporingsbevoegdheid

 • Aantoonbare ervaring met beleidsadvisering

Functie wensen

 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager/project adviseur voor complexe IV of ICT gerelateerde projecten binnen de Overheid

 • Aantoonbare werkervaring met projecten waarin is samengewerkt met ketenpartners zoals de KMAR, FIOD, Brandweer of Defensie

 • Aantoonbare ervaring met het geven van (project)advies rondom wetswijzigingen

 • Werkervaring bij de Politie

 • Een afgeronde erkende HBO opleiding in de richting van technische bedrijfskunde, informatica of juridisch

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Driebergen

Startdatum

31-08-2016

Duur

31-12-20167

Optie op verlenging

1 x 1 jaar

Inzet

32 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

26-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Gesprekken

11 en 12 juli

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten