Expert Architectuur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
412
Status
Gesloten
Referentie
IGB70878675

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

23-06-2016 om 17:00 uur

Opdrachtomschrijving
Je werkt als expert Architectuur in een coördinerende rol en hebt een diverse adviesportefeuille met rechtbanken, gevangenissen, monumenten, rijksverzamelkantoren en eventueel paleizen. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw. Je bent betrokken bij projecten vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en nazorg. In een multidisciplinair team van architecten en technische adviseurs werk je samen om het vastgoed van het Rijk te ontwikkelen en beheren. Als architect analyseer, begeleid en/of toets je samen met collega adviseurs de ruimtelijke opgaven die spelen rondom de inpassing, de ontwikkeling, de uitbreiding of afstoting van het Rijksvastgoed. Je onderzoekt herbestemmingsmogelijkheden samen met projectmanagers van het Rijk, provincie en gemeente.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en tijdig leveren van het integraal technisch/architectonisch advies in huisvestingsprojecten van de organisatie. Dat doe je door het adviesteam aan te sturen en in nauwe samenwerking met de eindverantwoordelijke projectmanager, waar je het advies aan oplevert. Je bewaakt de kwaliteit van het advies en zorgt voor de juiste afstemming tussen de technische disciplines. Verder zorg je ervoor dat dit advies in samenhang is met juridische en financiële overwegingen en past in de planning van de projectmanager.

Functie-eisen

 • Kennis van bouwkunde/architectuur op minimaal hbo-niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering over complexe huisvestingsvragen voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten (harde eis): - Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;

   • Betrokkenheid bij huisvestingsprojecten van initiatieffase tot en met de nazorg;

   • Functionele analyse, bouwkundige inrichting, architectonische vormgeving. 

 • Kandidaat is volledig beschikbaar voor de opdracht met ingang van 1 juli 2016 (harde eis)
   

  • ervaring met het geven van advies in multidisciplinaire projecten - Beschikt over inhoudelijke kennis van aangrenzende vakgebieden en kan de raakvlakken benoemen en beheersen;

   • Inzet kennis van bouwprocessen en inkooptrajecten;

   • Inbrengen van advies in een projectteam; 

   • Wegen en adviseren ten opzichte van diverse projectbelangen;

   • Kennis hebben van verschillende contractvormen;

   • Effectief variëren in diepgang en snelheid van het advies.

 • ervaring met advieswerkzaamheden voor een publieke opdrachtgever - Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

  • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie;

   • Complexiteit van de externe omgeving, waarin bijvoorbeeld sprake is van een gebouweigenaar - behoeftesteller/budgethouder - lokaal gebruiker;

   • Omvang en complexiteit van de raakvlakken tussen de disciplines en rollen in het geval van meerdere opdrachtgevers en hun opdrachtnemers binnen één locatie;

   • Kunnen acteren in het samenspel tussen projectmanager en inkoper

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten