Application Consultant Bleuriq

Opdrachtgever
B-street Groep
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
363
Status
Gesloten
Referentie
Application Consultant Blueriq

Omschrijving

Application Consultant Blueriq - Amersfoort

Plaats

Amersfoort

Verwachte startdatum

4 juli 2016

Verwachte einddatum

31 december 2016

Optie tot verlenging

ja

Uur per week

40

Deadline tot reageren

Dinsdag 21 juni a.s. voor 15:00 uur.

Interesse

Stuur dan je CV in wordformaat, motivatie en tariefindicatie

Kan jij Blueriq lezen en schrijven? Kijk dan snel verder en reageer!

De organisatie

De opdrachtgever verzorgt de hypotheekprocessen voor meer dan 40 hypotheekverstrekkers in Nederland en België. Hiervoor werkt zij samen met banken, verzekeringsmaatschappijen, investeerders en tussenpersonen om gezamenlijk tot de beste dienstverlening te komen.

De functie

Binnen het dynamische Mid-Office domein van de klant is de afgelopen jaren een volledig nieuwe applicatie neergezet, gebouwd met Blueriq/JAVA, die volledig voldoet aan de moderne architectuureisen van de klant.

Als Application Consultant Blueriq werk je in een enthousiast team van Application Consultants en Software Engineers die de belangrijke schakel vormen tussen klant en andere (technische) oplospartijen. Ter versterking van dit team, dat verantwoordelijk is voor het afhandelen van de verstoringen op alle primaire productiesystemen van de klant, zoeken we een ervaren (Blueriq) specialist. Dit team van specialisten analyseert de verstoringen, lost ze zo snel mogelijk op of zet ze door naar één van de agile ontwikkelteams.

De functie-eisen

In deze functie heb je zeer gevarieerd werk binnen het Intake Team. Je kunt conceptueel denken en hebt een sterk analytisch vermogen. Je vindt het leuk om je tanden te zetten in een probleem om, alleen of in samenwerking met anderen, snel tot een succesvolle oplossing te komen. De volgende eigenschappen zijn van belang voor deze rol:

Proactief zoeken naar oplossingen of plaatsen waar oplossingen gevonden kunnen worden (ook betrekken van ander kennisgebieden of organisatie-onderdelen);
Bindende factor binnen het proces. Deze vaardigheid is nodig om de verschillende expertises en afdelingen met elkaar te laten samenwerken;
De kunst van het doorvragen;
Sterk analytisch vermogen;
Communicatief sterk;
Is een teamplayer;
Doorzettingsvermogen, om de juiste en benodigde kennis te vinden binnen de klant of de oplossing te vinden binnen de complexe programmatuur.
De rust en het overzicht kunnen bewaren tijdens stressvolle momenten.
Binnen het Midoffice domein ligt het kloppend hart van de klant als het gaat om realisatie en implementatie van innovatieve in- en externe applicaties die het hypotheekproces ondersteunen.

Als Application Consultant schakel je gemakkelijk tussen alle stakeholders (operationele afdelingen, vertegenwoordigers van de business en de klanten).Je bent een kritische en gedreven professional die zich thuis voelt in de financiële dienstverlening en graag kennis overdraagt aan collega`s. Je hebt lol in analyseren, kunt snel schakelen en bent goed in communicatie. Ook heb je oog voor innovatie en wil je de klant met je pro actieve en ondernemende houding naar een hoger plan tillen.

Daarnaast vragen we

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
Een hbo werk- en denkniveau (Informatica/ICT);
Ervaring met informatie analyses en functionele ontwerpen;
Ervaring met gangbare programmeertalen en technieken;
Kennis van IT-architectuur, requirementanalyse, modellering- en ontwerpmethodieken en -technieken;
Ervaring met Blueriq en gangbare software ontwikkelmethodieken (Scrum, Agile);
Het is een pré als je bovenstaande punten aanvult met een WFT 1 certificering.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten