Civieltechnisch specialist NGE

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Katwijk
Reacties
0
Bekeken
897
Status
Gesloten
Referentie
IGB70894383

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een civieltechnisch specialist met werkervaring op het gebied van detecteren / benaderen en ruimen van niet gesprongen explosieven WOII en archeologie.

Wie?

Onze opdrachtgever is ontstaan door een fusie van vastgoedonderdelen van verschillende ministeries. De organisatie is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten.

De directie Transacties en Projecten (T&P) is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten voor het gehele bedrijf. De belangrijkste instrumenten zijn: het verrichten van een omvangrijke verkoopopgave van vastgoed; het contracteren van alle gebruik van vastgoed door de rijksoverheid; het genereren van inkomsten door (tijdelijk) gebruik van vastgoed door het afsluiten van (bijzondere) contracten zoals erfpacht/pacht, huur, medegebruik en bijzonder beheer.

Binnen de afdeling Verkoop van de Directie Transacties en Projecten bent u zelfstandig belast binnen het projectteam met de taak de verschillende voorbereidende en uitvoerende werkprocessen te ondersteunen met civieltechnische expertise en daarmee tevens bij te dragen aan een effectieve en efficiënte uitvoering van de uitvoeringsopdracht Ontmanteling voormalig vliegveld Valkenburg. Anderzijds heeft u tot taak producten te leveren die passen bij de beoogde ontwikkeling van locatie Valkenburg aangaande technische advisering, voorbereiding en uitvoering van deelprojecten binnen de ontwikkeling, keuringen en inspecties waarvoor de specialistische capaciteit te klein is om te verdelen.

U werkt zelfstandig binnen het projectteam onder leiding van de projectdirecteur met de projectleiders van de betreffende afdeling binnen de gebiedsontwikkelingsopgave. De gebiedsontwikkelingsopgave van locatie Valkenburg is een complexe opgave die bestuurlijke sensitiviteit vereist van de projectmedewerkers en een goede afstemming binnen het team.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoeringsprocessen gedurende de realisatiefase van het civieltechnisch project Ontmanteling locatie Valkenburg van het Rijksvastgoedbedrijf.

 • U geeft leiding aan een multidisciplinair ingericht team van professionals (zowel interne collega’s uit de genoemde secties als extern ingehuurde specialisten).

 • U realiseert samen met het team de systeemgerichte contractbeheersing (SCB) van het UAV-GC contract Ontmanteling Vliegkamp Valkenburg. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie.

 • U legt periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk over de voortgang en de resultaten van de uw portefeuille behorende projecten, financiële analyses van meer-/minderwerk en variantoplossingen.

 • U voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller / budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige belanghebbenden.

 • U draagt na realisatie van het project het project over aan de beheersorganisatie waaronder werkzaamheden op het gebied van archeologie, niet-gesprongen explosieven, sloopwerkzaamheden gebouwen, bodemsaneringen en civieltechnische opbreek- en aanlegwerkzaamheden.

Eisen

 • U hebt kennis van civiele techniek op minimaal hbo-niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring.

 • U beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als ervaren civieltechnisch adviseur en/of projectleider in zowel de voorbereidings- als de realisatiefase van vastgoedprojecten op het gebied van GWW en/of cultuurtechniek.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het uitvoeren van het projectmanagement van multidisciplinaire civieltechnische projecten voor een publieke opdrachtgever.

 • U hebt tenminste 2 jaar ervaring met het aansturen van een multidisciplinair projectteam bij het uitvoeren van systeemgericht contractbeheersing (SCB).

 • U hebt kennis van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding.

 • U hebt kennis van de diverse traditionele en geïntegreerde contractsvormen, zoals de UAV 1989 en UAV-GC.

 • U beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar coördinerende werkervaring op het gebied van detecteren / benaderen en ruimen van niet gesprongen explosieven WOII en archeologie.

Waar?

Katwijk

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind mei 2019, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 24 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten