Technisch Applicatiebeheerder

Intermediair
Talisman Software BV.
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
829
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Talisman is op zoek naar een ervaren Applicatiebeheerders voor een project van minimaal 3 maanden in de omgeving van Rotterdam.

Als Applicatiebeheer ben je verantwoordelijk voor goed functionerende applicatiesystemen in een beheerde en gemonitorde omgeving, volgens de afgesproken prestatienormen. De senior Applicatiebeheerder ressorteert rechtstreeks onder de Teamleider Applicatiebeheer.

De functie
Je bent technisch verantwoordelijk voor het vakgebied. Hierbij stuur je functioneel 5 tot 8 medewerkers aan en verdeel je het werk. Op technisch gebied ben je een kei en in staat om veranderingen gecontroleerd door te voeren en je coördineert de daarbij behorende werkzaamheden. Volgens de daartoe ingerichte processen ITIL en ASL bewaak je de werkzaamheden, lost zelfstandig vragen en verstoringen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van applicatieprogramma's en je stelt testplannen en beheerprocedures op. Je ondersteunt op projectmatige basis bij implementaties van applicatiesystemen. Verder vervul je een centrale rol tussen de verschillende afdelingen en heb je een coördinerende rol richting leveranciers

Het betreffen de Applicatieteams Kantoorautomatisering, cluster Autocad/GIS, Opleidings/trainingspakketten en salarispakketten w.o. Exact, Oracle EBS.

De techinische omgeving is Windows, Oracle, Citrix, AppV, Powerfuse.

Vraag en aanbod
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT en je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Jouw sterke punten zijn resultaatgericht en klantgericht waarbij je al samenwerkend verantwoordelijkheid neemt. Klanten en leveranciers te woord staan gaat je gemakkelijk af. Ook heb je de kwaliteiten om kennis, ervaring en werkmethoden over te brengen op je collega's middels een coachende managementstijl.

Je hebt kennis van kantoorautomatisering, van applicaties in minimaal één van de aangegeven clusters en van ICT-beheermethodieken als ITIL en ASL. Verder ben je in staat om een team door een veranderingsproces te leiden en zorgt voor een optimale werking van verschillende softwareapplicaties. Bovendien wordt verwacht dat je bereid bent om buiten kantoortijden te werken (avond en weekend).

Graag zie ik je CV + motivatie tegemoet

Groeten
Souad el Bali
Talisman Software

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-06-2016 19:31
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten