Projectleider (Hoge Colleges & Paleizen)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
1642
Status
Gesloten
Referentie
IGB70904219

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2025

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

Sluitingsdatum: 23-06-2016 om 17:00 uur

Afdeling & team
Binnen de directie T&P is de sectie Hoge Colleges en Paleizen onderdeel van de afdeling projecten 2. De sectie voert vastgoedprojecten uit aan de inrichtingen en complexen van het Rijksvastgoedbedrijf die door de Hoge Colleges en de Dienst Koninklijke Woon- en Werkverblijven gebruikt worden.

Opdrachtomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- en/of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten van het Rijksvastgoedbedrijf. Vooralsnog word je ingedeeld bij het programma van de renovatie van het Binnenhofcomplex in Den Haag. Dit programma bestaat onder andere uit de renovatie zelf, alsook uit de tijdelijke huisvestingsprojecten.

“Als projectleider geef je leiding aan multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden op een combinatie van aansturen van het projectteam (met als doel zorgen voor goede samenwerking tussen de teamleden) en de inhoudelijke coördinatie. De projectmanager heeft geen functionele aansturingsbevoegheid, dit ligt bij het lijnmanagement. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris en/of lijnmanagement van het Rijksvastgoedbedrijf. De integraal projectverantwoordelijk functionaris valt onder verantwoordelijkheid van het sectiehoofd.

Je voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de marktbenadering (aanbesteding). Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of HBO-opleiding..

  • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten:

 • Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;

  • Projectmanagement van projecten uitgevoerd in een politiek-bestuurlijk complexe omgeving;

  • Projectmanagement van projecten uitgevoerd onder het regime van geheimhouding;Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van renovatie en/of instandhouding;

  • Kennis hebben van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding;

  • Toepassen van risicomanagement;

  • Beveiligingsinstallatie, bestaande uit meerdere beveiligingsschillen met  ten minste de volgende onderdelen: fysieke beveiligingssystemen zoals inbraakdetectie, scanapparatuur, toegangscontrole, CCTV ('closed circuit television'), bijvoorbeeld een ambassade, penitentiaire inrichting of datacenter.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten