Projectadviseur PID 2.0

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
1299
Status
Gesloten
Referentie
IGB70904867

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2500 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

31-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 09:00 uur

Doelstelling
Er liggen een uitvoerige impactanalyse en een Project Initiatie Document ten grondslag aan het project. Het project omvat niet alleen ingrijpende ICT-aspecten (wat veelal aangenomen wordt), maar vooral ook HRM, facilitair etc. Het project moet uiteindelijk resulteren in een landelijke voorziening, die ook gevolgen zal hebben voor het inrichtingsplan van de organisatie. De voorziening dient zodanig te worden ingericht, dat het werkt voor de gehele opsporing in Nederland, dus ook de KMAR, FIOD etc. Daartoe wordt ook samengewerkt met deze partners.

Inmiddels is wel een laboratorium ingericht, waarin de organisatie zich verder kan bekwamen in de technische en juridische aspecten, en met de resultaten daarvan het PID-proces, kan voeden. Feitelijk is dat een interactief proces vanuit een hybride benadering.

Uiteindelijk dient er een PID 2.0, "State of the Art", opgeleverd te worden, dat antwoord geeft op de omschreven complexiteit en keuze en oplossingen biedt, tot op detailniveau op alle genoemde aspecten. Daarnaast zal er ondersteuning worden geboden aan de projectleiding van het project CCIII.

Verantwoordelijkheden
Opstellen van PID 2.0 en advisering van de projectleiding en andere relevante partijen.

Vakmatige taken
Grondige juridische kennis.
Grondige kennis van IV omgevingen.

Functie-eisen

 • In de afgelopen 15 jaar minimaal 10 jaar werkervaring als projectmanager/project adviseur voor complexe IV of ICT gerelateerde projecten (harde eis)

  • Aantoonbare kennis van /ervaring met het toepassen van het wetboek strafvordering, strafrecht en bijzondere opsporingsbevoegdheid (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met beleidsadvisering (harde eis)

  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager/project adviseur voor complexe IV of ICT gerelateerde projecten binnen de Overheid

  • Aantoonbare werkervaring met projecten waarin is samengewerkt met ketenpartners zoals de KMAR, FIOD, Brandweer of Defensie

  • Aantoonbare ervaring met het geven van (project)advies rondom wetswijzigingen

  • Werkervaring bij de Politie

  • ​Een afgeronde erkende HBO opleiding in de richting van technische bedrijfskunde, informatica of juridisch

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten