Medewerker Procesmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
623
Status
Gesloten
Referentie
IGB71241093

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

27-06-2016 om 08:00 uur

Profiel Afdeling
De Medewerker procesmanagement werkt binnen de Unit Proces en Kwaliteit van de Afdeling Personeelsdiensten. De afdeling Personeelsdiensten is binnen het organisatieonderdeel Personeels -en Organisatie Advies verantwoordelijk voor de MPN dienstverlening en de uitvoering van salarisadministratie, NRGA, wet-en regelgeving.

Profiel Opdracht
Wij zoeken een ervaren procesmanager die ons helpt in het professionaliseren en verstevigen van het huidige team. Goede ter zake doende theoretische kennis is naast praktische ervaring van groot belang voor deze functie.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

  • inhoudelijke kennis van en ervaring met het beschrijven van HR processen (harde eis)

  • minimaal twee jaar werkervaring met het ontwerpen en onderhouden van processen en werkinstructies (harde eis)

  • ervaring met IPROX of een ander contentmanagementsysteem

  • kennis van en ervaring met Visio-software

  • een afgeronde opleiding Lean management

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten