Stadverkenner voor Ede (projectbasis)

Opdrachtgever
Stichting Resto van Harte
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
0
Bekeken
310
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Opdracht is te komen vervallen.


Omschrijving

Algemeen
Stichting VanHarte is een organisatie die buurtrestaurants opzet waar wijkgenoten elkaar tijdens betaalbare en gezonde maaltijden kunnen ontmoeten. Onze doelstelling is om op deze manier sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam. Rondom de maaltijd organiseren wij activiteiten om mensen te informeren en met elkaar in contact te brengen. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, sponsors en giften van donateurs. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de organisatie en worden begeleid door onze betaalde krachten.

De opdracht
In Ede willen we graag een Resto opzetten. Je centrale opdracht als Stadsverkenner is om draagvlak te creƫren en een initiatiefgroep aan te stellen. De leden van de initiatiefgroep hebben een eigen specialisme en een goed netwerk binnen verschillende domeinen (zakelijk, overheid, sociaal, cultureel etc.) in Ede. Samen met de initiatiefgroep zorg je voor een geschikte locatie, een passend jaarplan en een sociale kaart van de omgeving. Het jaarplan bestaat uit een lokale missie, de grote lijnen van uitvoering en kansen voor subsidies en fondsenwerving.

Wij zoeken
We zoeken een sociale Stadsverkenner die sterk ondernemend is en initiatief neemt. Je herkent je in de competenties enthousiasmerend, netwerken en samenwerkingsgerichtheid.

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;

  • Je hebt aantoonbaar ervaring als ondernemer of initiator;

  • Binnen de regio heb jij een actief netwerk binnen de welzijnssector, overheden en zakelijke markt;

  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke organisaties;

  • Je bent flexibel inzetbaar;

  • Je bent in bezit van een KvK nummer.

Reacties
Interesse? Reageer dan snel. Je schriftelijke reactie voor 26 juni met cv sturen naar: sollicitatie@restovanharte.nl. Voor meer informatie zie www.restovanharte.nl

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten