Frontend Developer OIS Datapunt

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
67,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
344
Status
Gesloten
Referentie
20119114

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119114 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Frontend Developer OIS Datapunt.

De organisatie

Amsterdam is een unieke stad. Aantrekkelijk om te wonen, werken en studeren en toonaangevend als dynamische internationale metropool. Tegelijkertijd staat de stad voor een grote uitdaging. De snelle verandering van onze samenleving leidt tot nieuwe opgaven voor de stad.
Een van die opgaven is het beter en slimmer benutten van gegevens van en over de stad. OIS speelt hierin een belangrijke rol. OIS helpt de stad beter te begrijpen en verder te ontwikkelen, onder andere door het verzamelen en publiceren van statistische informatie over Amsterdam en het uitvoeren van beleidsonderzoek.
OIS is een onderdeel van het Cluster Dienstverlening en Informatie van de gemeente Amsterdam en werkt intensief samen het onderdeel 'Basisinformatie' van de gemeente om de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers optimaal te bedienen.

Het datapunt

In het Datapunt van OIS komt alles samen: big data, onderzoek en innovatie. Het Datapunt is de plek voor Amsterdam waar data gedeeld, gevonden en gebruikt kan worden. Het datapunt wordt ontwikkeld en beheerd door een scrum- devops team op basis van open source componenten. Datapunt bestaat uit een Portal (search, catalogus, maps, visualisaties), data-API's en onderliggende infrastructuur.

De functie / opdracht

OIS zoekt een ‘nieuwe generatie Frontend developer' die aantoonbare ervaring en kennis heeft van: test-driven development (Karma, Protractor), Angular, Grunt, continuous integration, ES6, Babel, Webpack, Javascript, CSS, HTML5 en een open source en open data attitude. De technology stack bestaat verder uit Django, Python, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Docker en Openstack.
OIS zoekt een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk.
OIS zoekt een Frontend Developer die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken.
De Frontend Developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'frontend' ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.
Het Datapunt is al enkele maanden actief en zal vanaf 2016 flink gaan groeien. Bovengenoemde kennis, eigenschappen en kwaliteiten zullen worden getoetst tijdens het matchgesprek. Kandidaat geeft in het cv duidelijk aan of hij/zij bovengenoemde kennis, kwaliteiten en eigenschappen bezit.

Functie Eisen

 • U beschikt minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma.

 • U hebt minimaal DRIE jaar recente ervaring als Frontend Developer.

Competenties op medior / senior niveau

 • Samenwerken

 • Stressbestendigheid

 • Analytisch vermogen

 • Resultaatgerichtheid

 • Communicatieve vaardigheden (mondelinge en schriftelijk)

 • Verantwoordelijkheid

 • Initiatief

De beheersing van de competenties wordt (mogelijk) tijdens het matchgesprek beoordeeld. U moet in staat zijn om de beheersing van de competenties aan te tonen.

Functie Wensen

 • U beschikt over 'eigen apparatuur' en u bent bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device - BYOD)

 • U hebt ervaring opgedaan in soortgelijke functie en u bent in staat om een referentie te overleggen

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-07-2016

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

3 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

€ 67,50

Sluitingsdatum

24-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

week 27

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten