Expert Procesanalyse

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
342
Status
Gesloten
Referentie
IGB71253577

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

23-6-2016 om 18:00 uur

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zoekt een analist die de advies- en ontwerpprocessen voor de utiliteitsbouw beschrijft en deze integreert in de kernprocessen van het Rijksvastgoedbedrijf. Je doet dit voor de afdeling Architectuur & Techniek van de directie Transacties & Projecten van het Rijksvastgoedbedrijf.

Je gaat de huidige advies- en ontwerpprocessen binnen het Rijksvastgoedbedrijf eenduidig en systematisch beschrijven vanuit het proces van de opdrachtgever. De advies/ontwerpprocessen betreffen het verrichten van haalbaarheidsstudies, opstellen van de ambities, definiëren van de opgave en de kaders en het programma van eisen, bouwkostenraming, advisering bij aanbesteding en het ontwerpen en toetsen/testen in de ontwerp- en realisatiefase. Dit toetsen en testen gebeurt al dan niet op basis van systeemgerichte contractbeheersing. Bij de adviesprocessen zijn veel expertises verbonden zoals bouw- en installatietechniek, architectuur, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en comfort. 

De advies- en ontwerpproducten moeten vervolgens op de juiste wijze worden aangehaakt in de kernprocessen van het Rijksvastgoedbedrijf, zoals het aanpassen of realiseren van vastgoed. Je weet de advies- en ontwerpproducten op adequate wijze aan te haken in de kernprocessen. En je draagt bij tot het formuleren van deze kernprocessen. Dit doe je door mee te denken vanuit de opgebouwde kennis over de architectonische/technische advies- en ontwerpprocessen. 

Functie-eisen

 • Afgeronde Bachelor- of HBO-opleiding met als hoofdvakken bouwproces- of projectmanagement of bedrijfskunde.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van procesanalyse voor een professionele organisatie, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten:

  • Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;

  • Projectmanagementmethoden, zoals PRINCE2, kwaliteitmanagement conform NEN ISO 9001 en systems engineering zoals NEN ISO 15288.

Wensen

 • Ervaring met het geven van advies in multidisciplinaire projecten

  • Beschikt over inhoudelijke kennis van het bouwproces en kan de raakvlakken benoemen tussen de verschillende stakeholders die daarin een rol spelen;

  • Kennis hebben van ISO 9001 en systeemgerichte contractbeheersing;

  • Kennis hebben van verschillende contractvormen.

  • De mate van ervaring met advieswerkzaamheden voor een publieke opdrachtgever

  • Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

  • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie;

  • Kunnen acteren in het samenspel tussen projectmanager en inkoper.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten