Expert Werktuigbouwkunde

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
430
Status
Gesloten
Referentie
IGB71271588

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8-16

Sluitingsdatum

23-6-2016 om 18:00 uur

Je adviseert bij huisvestingsvraagstukken van het Rijksvastgoedbedrijf. Dit doe je vanuit je vakdiscipline afgestemd op het proces en in overleg met betrokken werkpartners en je eigen team.

Als expert Klimaattechniek adviseer je vanuit een team bij het formuleren van de huisvestingsvraag van gebruikers. Daarbij maak je gebruik van bestaande kennis en formats. Je analyseert, vraagt kritisch door en komt zo tot de kern van de vraag. Je bent aanspreekbaar op de aspecten duurzaamheid (waar moet de huisvesting aan voldoen en welke kansen liggen er om meer te doen) en comfort (zijn de condities in en om het gebouw van de juiste kwaliteit).

Deze vraag zet je vervolgens om in een (markt)vraag waarmee ontwerpende en uitvoerende partijen goed uit de voeten kunnen. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw. Je bent intensief betrokken in projecten vanaf het eerste initiatief en begeleidt marktpartijen in de uitwerking van het plan tot en met de oplevering en nazorg. Dit betekent dat je in het begin bezig bent met de interpretatie van de klantvraag: wat is de kern van het huisvestingsprobleem, wat zijn de ambities en de gevraagde functionaliteit. Dit doe je zowel voor traditionele als voor geïntegreerde contracten. In de ontwerp- en realisatiefase borg je de kwaliteit en veiligheid door toetsing en sturing van opdrachtnemers. Ook adviseer je in vraagstukken op portefeuilleniveau (wat betekent de vastgoedportefeuillestrategie voor een individueel project en andersom). In deze functie adviseer je in teams bij het formuleren van de huisvesting- en/of vastgoedvraag.

Functie-eisen

 • Werktuigbouwkunde of installatietechniek afgerond op ten minste HBO-niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering over klimaattechniek voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten:

 • Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;

 • Betrokkenheid bij huisvestingsprojecten van initiatieffase tot en met de nazorg. 

Wensen

 • Ervaring heeft met het geven van advies in multidisciplinaire projecten

 • Beschikt over inhoudelijke kennis van aangrenzende vakgebieden en kan de raakvlakken benoemen en beheersen;

 • Inzet kennis van bouwprocessen en inkooptrajecten;

 • Inbrengen van advies in een projectteam; 

 • Wegen en adviseren ten opzichte van diverse projectbelangen;

 • Kennis hebben van verschillende contractvormen;

 • Effectief variëren in diepgang en snelheid van het advies.

 • Ervaring met advieswerkzaamheden voor een publieke opdrachtgever

 • Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

 • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie;

 • Complexiteit van de externe omgeving, waarin bijvoorbeeld sprake is van een gebouweigenaar - behoeftesteller/budgethouder - lokaal gebruiker;

 • Omvang en complexiteit van de raakvlakken tussen de disciplines en rollen in het geval van meerdere opdrachtgevers en hun opdrachtnemers binnen één locatie;

 • Kunnen acteren in het samenspel tussen projectmanager en inkoper.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten