Onderzoek, Informatie & Statistiek - Frontend Developer OIS Datapunt

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
91
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De organisatie
Amsterdam is een unieke stad. Aantrekkelijk om te wonen, werken en studeren en toonaangevend als dynamische internationale metropool. Tegelijkertijd staat de stad voor een grote uitdaging. De snelle verandering van onze samenleving leidt tot nieuwe opgaven voor de stad.
Een van die opgaven is het beter en slimmer benutten van gegevens van en over de stad. OIS speelt hierin een belangrijke rol. OIS helpt de stad beter te begrijpen en verder te ontwikkelen, onder andere door het verzamelen en publiceren van statistische informatie over Amsterdam en het uitvoeren van beleidsonderzoek.
OIS is een onderdeel van het Cluster Dienstverlening en Informatie van de gemeente Amsterdam en werkt intensief samen het onderdeel 'Basisinformatie' van de gemeente om de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers optimaal te bedienen.

Het datapunt
In het Datapunt van OIS komt alles samen: big data, onderzoek en innovatie. Het Datapunt is de plek voor Amsterdam waar data gedeeld, gevonden en gebruikt kan worden. Het datapunt wordt ontwikkeld en beheerd door een scrum- devops team op basis van open source componenten. Datapunt bestaat uit een Portal (search, catalogus, maps, visualisaties), data-API's en onderliggende infrastructuur.

De functie / opdracht
Wij zoeken een ‘nieuwe generatie Frontend developer' die aantoonbare ervaring en kennis heeft van: test-driven development (Karma, Protractor), Angular, Grunt, continuous integration, ES6, Babel, Webpack, Javascript, CSS, HTML5 en een open source en open data attitude. De technology stack bestaat verder uit Django, Python, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Docker en Openstack.
Wij zoeken een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk.
Wij zoeken een Frontend Developer die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken.
De Frontend Developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'frontend'ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.
Het Datapunt is al enkele maanden actief en zal vanaf 2016 flink gaan groeien. Bovengenoemde kennis, eigenschappen en kwaliteiten zullen worden getoetst. Geef in het cv duidelijk aan of je bovengenoemde kennis, kwaliteiten en eigenschappen bezit.

Je CV
Je beschikt minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma.
Je hebt minimaal DRIE jaar recente ervaring als Frontend Developer.

Je beheerst de volgende competenties op medior / senior niveau

  • Samenwerken

  • Stressbestendigheid

  • Analytisch vermogen

  • Resultaatgerichtheid

  • Communicatieve vaardigheden (mondelinge en schriftelijk)

  • Verantwoordelijkheid

  • Initiatief

NB
-Beschik je over 'eigen apparatuur' en ben je bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device – BYOD).
-Ervaring opgedaan in soortgelijke functie en ben je in staat om een referentie te overleggen?
Voeg één referentie volledig ingevuld en ondertekend toe.

Werkweek
32-36 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten