Projectleider Vastgoedprojecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
367
Status
Gesloten
Referentie
IGB71290960

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

30-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

23-6-2016 om 18:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- en/of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten van het Rijksvastgoedbedrijf.

Als projectleider geef je leiding aan  multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris van het Rijksvastgoedbedrijf. De integraal projectverantwoordelijk functionaris valt onder verantwoordelijkheid van het sectiehoofd.

Je voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de marktbenadering (aanbesteding). Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie. De projecten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Afdeling & team

Binnen de directie T&P is de sectie Rijkskantoren 1 onderdeel van de afdeling Projecten 1. De sectie Rijkskantoren 1 richt zich op het huisvesten van onderdelen van de Rijksoverheid in (deels nog te ontwikkelen) gezamenlijke Rijkskantoren. Waarbij speciale aandacht voor bijzondere onderdelen van deze diensten zoals laboratoria en datacentra.

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of HBO-opleiding.

  • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten:

 • Utiliteitsbouw ,waaronder ten minste een datacentrum;

 • Projectmanagement van projecten, in het bijzonder nazorg en afhandelen van claims op mogelijke bouwfouten;

 • Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding;

 • Kennis hebben van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding;

 • Toepassen van risicomanagement;

 • Beveiligingsinstallatie, bestaande uit meerdere beveiligingsschillen met  ten minste de volgende onderdelen: fysieke beveiligingssystemen zoals inbraakdetectie, scanapparatuur, toegangscontrole, CCTV ('closed circuit television'), bijvoorbeeld een ambassade of datacenter;

 • Ervaring met de TIER-classificaties voor redundantie.Wensen:- Ervaring met projectmanagement van projecten uitgevoerd ten behoeve van de realisatie van een datacentrum:

 • Kennis van het primaire proces en het aanbesteden van geïntegreerde contracten;

 • Complexiteit van het datacentrum;

 • Beveiliging van installaties om gegarandeerde levering van energie mogelijk te maken, tenminste op niveau Tier 3.- Ervaring met het verbinden van meer dan twee partijen met als doel een door alle partijen gedragen besluit:

 • Complexiteit van de externe omgeving, waarin bijvoorbeeld sprake is van een gebouweigenaar - behoeftesteller/budgethouder - lokaal gebruiker; 

 • Complexiteit van het samenspel tussen projectverantwoordelijke - inkoper - (technisch) adviseur(s) waarin de kandidaat als projectleider is opgetreden;

 • Omvang en complexiteit van de raakvlakken in het geval van meerdere opdrachtgevers en hun opdrachtnemers binnen één locatie.

 • Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie

​•    Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

 • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-06-2016 13:52
  Plaats
  Weert

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten