Civieltechnisch Specialist Gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Katwijk
Reacties
0
Bekeken
428
Status
Gesloten
Referentie
IGB71299362

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-5-2019

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

23-6-2016 om 18:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoeringsprocessen gedurende de realisatiefase van het civieltechnisch project Ontmanteling locatie Valkenburg van het Rijksvastgoedbedrijf.

Als senior civieltechnisch adviseur geef je leiding aan  een multidisciplinair ingericht team van professionals (zowel interne collega’s uit de genoemde secties als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen de systeemgerichte contractbeheersing van het UAV-GC contract Ontmanteling Vliegkamp Valkenburg. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten, financiële analyses van meer-/minderwerk en variantoplossingen leg je periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris van het Rijksvastgoedbedrijf. De integraal projectverantwoordelijk functionaris valt onder verantwoordelijkheid van het sectiehoofd.

Je voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige belanghebbenden. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie. Het betreft de realisatie van het ontmantelingcontract voor het voormalig Vliegkamp Valkenburg, waaronder werkzaamheden op het gebied van archeologie, niet-gesprongen explosieven, sloopwerkzaamheden gebouwen, bodemsaneringen en civieltechnische opbreek- en aanlegwerkzaamheden.

Functie-eisen

 • Kennis van Civiele techniek op minimaal HBO-/Bachelorniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring. 

 • Beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als ervaren civieltechnisch adviseur en/of projectleider in zowel de voorbereidings- als de realisatiefase van vastgoedprojecten op het gebied van GWW en/of Cultuurtechniek;

 • Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het uitvoeren van het projectmanagement van multidisciplinaire civieltechnische projecten voor een publieke opdrachtgever;

 • Heeft ten minste 2 jaar ervaring met het aansturen van een multidisciplinair projectteam bij het uitvoeren van systeemgericht contractbeheer (SCB);

 • Heeft kennis van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding;

 • Heeft kennis van de diverse traditionele en geïntegreerde contractsvormen, zoals de UAV 1989 en UAV-GC;  

 • Beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar coördinerende werkervaring op het gebied van detecteren/benaderen en ruimen van Niet Gesprongen Explosieven WOII en archeologie.

Wensen

Ervaring met projectmanagement van grootschalige stedelijke ontwikkelingsprojecten.    

 • Effect op het eigen gedrag; 

 • Invloed op de werkzaamheden van derden, waaronder ingehuurde adviseurs en aannemers.

Ervaring met het verbinden van meer dan twee partijen met als doel een door alle partijen gedragen besluit.    

 • Complexiteit van de externe omgeving, waarin bijvoorbeeld sprake is van een gebouweigenaar - behoeftesteller/budgethouder - lokaal gebruiker; 

 • Complexiteit van het samenspel tussen projectverantwoordelijke - inkoper - (technisch) adviseur(s) waarin de kandidaat als projectleider is opgetreden;

 • Omvang en complexiteit van de raakvlakken in het geval van meerdere opdrachtgevers en hun opdrachtnemers binnen één locatie.

Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie.    

 • Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

 • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten