Expert elektrotechniek

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
326
Status
Gesloten
Referentie
IGB71299366

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een expert elektrotechniek met ervaring met gebouwbeheerinstallaties, beveiligingsinstallaties, ICT en audiovisuele installaties.

Wie?

Onze opdrachtgever is ontstaan door een fusie van vastgoedonderdelen van verschillende ministeries. De organisatie is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten.

De directie Transacties en Projecten (T&P) is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten voor het gehele bedrijf. De belangrijkste instrumenten zijn: het verrichten van een omvangrijke verkoopopgave van vastgoed; het contracteren van alle gebruik van vastgoed door de rijksoverheid; het genereren van inkomsten door (tijdelijk) gebruik van vastgoed door het afsluiten van (bijzondere) contracten zoals erfpacht / pacht, huur, medegebruik en bijzonder beheer.

De afdeling Architectuur & Techniek bestaat uit 6 secties: Nieuwbouw en Transformaties, Masterplannen en Transformaties, Veiligheid & Gezondheid, Duurzaamheid & Comfort, Technisch Advies 1 en Technisch Advies 2. De afdeling Architectuur & Techniek is verantwoordelijk voor de technische en architectonische kwaliteit bij complexe en programmatische projecten en zorgt voor de borging hiervan in projecten.

De afdeling is in staat technische risico's in de (pre)planvorming, uitvoering en bij de exploitatie te benoemen en te beheersen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U adviseert over elektrotechniek, waaronder energievoorziening en noodstroom, verlichting, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, ICT-databekabeling en audiovisuele installaties. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw.

 • U adviseert vanuit een team bij het formuleren van de huisvestingsvraag van gebruikers. Daarbij maakt u gebruik van bestaande kennis en formats.

 • U analyseert, vraagt kritisch door en komt zo tot de kern van de vraag.

 • U bent betrokken bij projecten vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en nazorg.

 • U bent in het begin bezig bent met de interpretatie van de klantvraag: wat is de kern van het huisvestingsprobleem, wat zijn de ambities en de gevraagde functionaliteit.

 • U vertaalt deze vraag in een projectspecifiek programma van eisen. Dit doet u zowel voor traditionele als voor geïntegreerde contracten.

 • U borgt in de ontwerp- en realisatiefase de kwaliteit en veiligheid door toetsing en sturing van opdrachtnemers.

 • U adviseert in vraagstukken op portefeuilleniveau (wat betekent de vastgoedportefeuillestrategie voor een individueel project en andersom).

 • U adviseert in teams bij het formuleren van de huisvesting- en/of vastgoedvraag.

Eisen

 • U hebt een opleiding Elektrotechniek afgerond op minimaal hbo-niveau.

 • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering over elektrotechniek voor een publieke opdrachtgever.

 • U hebt ervaring met gebouwbeheerinstallaties, beveiligingsinstallaties, ICT en audiovisuele installaties.

 • U hebt ervaring met utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw.

 • U beschikt over inhoudelijke kennis van aangrenzende vakgebieden en kan de raakvlakken benoemen en beheersen.

 • U hebt kennis van de verschillende contractvormen.

 • U bent per 1 juli beschikbaar voor het volledig aantal uren.

Waar?

Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 15 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 24 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten