Projectleider vastgoed (hoge colleges & paleizen)

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
433
Status
Gesloten
Referentie
IGB71304640

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een expert architectuur met werkervaring op het gebied van advisering over complexe huisvestingsvragen voor een publieke opdrachtgever.

Wie?

Onze opdrachtgever is ontstaan door een fusie van vastgoedonderdelen van verschillende ministeries. De organisatie is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten.

De directie Transacties en Projecten (T&P) is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten voor het gehele bedrijf. De belangrijkste instrumenten zijn: het verrichten van een omvangrijke verkoopopgave van vastgoed; het contracteren van alle gebruik van vastgoed door de rijksoverheid; het genereren van inkomsten door (tijdelijk) gebruik van vastgoed door het afsluiten van (bijzondere) contracten zoals erfpacht / pacht, huur, medegebruik en bijzonder beheer.

De afdeling Architectuur & Techniek bestaat uit 6 secties: Nieuwbouw en Transformaties, Masterplannen en Transformaties, Veiligheid & Gezondheid, Duurzaamheid & Comfort, Technisch Advies 1 en Technisch Advies 2. De afdeling Architectuur & Techniek is verantwoordelijk voor de technische en architectonische kwaliteit bij complexe en programmatische projecten en zorgt voor de borging hiervan in projecten. De afdeling is in staat technische risico's in de (pre)planvorming, uitvoering en bij de exploitatie te benoemen en te beheersen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U werkt als expert architectuur in een coördinerende rol en hebt een diverse adviesportefeuille met rechtbanken, gevangenissen, monumenten, rijksverzamelkantoren en eventueel paleizen. De werkzaamheden betreffen de grotere verbouwingen en nieuwbouw.

 • U bent verantwoordelijk voor het opstellen en tijdig leveren van het integraal technisch / architectonisch advies in huisvestingsprojecten van het Rijksvastgoedbedrijf.

 • U bent betrokken bij projecten vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering en nazorg.

 • U werkt in een multidisciplinair team van architecten en technische adviseurs samen om het vastgoed van het Rijk te ontwikkelen en te beheren.

 • U analyseert, begeleidt en/of toetst samen met uw collega adviseurs de ruimtelijke opgaven die spelen rondom de inpassing, de ontwikkeling, de uitbreiding of afstoting van het Rijksvastgoed.

 • U onderzoekt herbestemmingsmogelijkheden samen met de projectmanagers van het Rijk, provincie en gemeente.

 • U stuurt het adviesteam aan en in nauwe samenwerking met de eindverantwoordelijke projectmanager, waar uw het advies aan oplevert.

 • U bewaakt de kwaliteit van het advies en zorgt voor de juiste afstemming tussen de technische disciplines.

 • U zorgt ervoor dat dit advies in samenhang is met juridische en financiële overwegingen en past in de planning van de projectmanager.

Eisen

 • U hebt kennis van bouwkunde / architectuur op minimaal hbo-niveau verkregen door opleiding en/of werkervaring.

 • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering over complexe huisvestingsvragen voor een publieke opdrachtgever.

 • U hebt ervaring met de utiliteitsbouw hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw.

 • U bent betrokken geweest bij huisvestingsprojecten van initiatieffase tot en met de nazorg.

 • U hebt ervaring met functionele analyse, bouwkundige inrichting en architectonische vormgeving.

 • U bent per 1 juli voor het volledig aantal uren beschikbaar.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 24 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten