Projectleider parkeren

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
414
Status
Gesloten
Referentie
IGB71308358

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider met ervaring met parkeergerelateerd projectmanagement binnen een G4 gemeente en het vertalen en implementeren van parkeerbeleid, en -ambities naar de uitvoering.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het cluster Ruimte en Economie. Dit cluster staat voor het creëren van de ruimtelijke en economische randvoorwaarden die nodig zijn om de gemeente tot een sterke metropool uit te laten groeien. Dit doet het cluster vanuit opgaven in de ruimtelijke economische sector van zowel het college als ook de bestuurscommissies van de stadsdelen en met en voor de huidige en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers. Zo is en blijft de stad goed bereikbaar, is de gemeente duurzaam en biedt het alle mogelijkheden voor goede leefmilieus en optimale ontwikkeling van de economie. Het cluster gaat voor ontkokering en het verhogen van de handelingssnelheid. Belangrijk is dat er aandacht is voor alle schaalniveaus, van portiek tot de gehele metropool.

Het cluster Ruimte en Economie omvat 13 afdelingen met een grote diversiteit aan onderwerpen. De resultaatverantwoordelijke eenheid (RVE) Parkeren is sinds 2015 een zelfstandig organisatieonderdeel binnen de gemeente en maakt onderdeel uit van het cluster Ruimte en Economie. De RVE telt ongeveer 50 fte. en is verantwoordelijk voor circa 200 miljoen euro aan parkeergeld omzet. Het is een organisatie in ontwikkeling bestaande uit 3 afdelingen: Garageparkeren, Straatparkeren en Analyse & Ondersteuning.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U zorgt onder andere dat de RVE Parkeren gaat samenwerken met diverse organisatieonderdelen op parkeeronderwerpen (inclusief fietsparkeren) en/of om de uitrol van een parkeeronderwerp te realiseren.

 • U geeft leiding over meerdere gelijktijdig lopende projecten (1 groot en enkele kleinere) op het gebied van Mulder wetgeving en handhaving van parkeren.

 • U zorgt voor de aansturing / coaching van projectmedewerkers.

 • U bereidt bestuurlijke besluitvorming voor ten behoeve van de resultaten uit de projecten.

 • U vertaalt parkeerbeleid, en -ambities naar de uitvoering.

 • U borgt onder alle omstandigheden de voortgang van het project.

Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar wo werk- en denkniveau, opgedaan door relevante werkervaring en een afgeronde wo-studie Rechten of andere relevante richting.

 • U hebt minimaal 3 jaar werkervaring als manager of projectleider op het gebied van parkeren.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met het vertalen en implementeren van parkeerbeleid, en -ambities naar de uitvoering.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met parkeergerelateerd projectmanagement en supervisie over meerdere gelijktijdig lopende complexe projecten.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met aansturing en coaching van projectmedewerkers.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke setting.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van reorganisaties.

 • U hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring met het uitvoeren van parkeerprojecten binnen de parkeerketen in een of meerdere G4 gemeenten.

 • U hebt bij voorkeur aantoonbaar kennis van de parkeerverordening van Amsterdam.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor een periode van 3 maanden, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, projectmanagement, parkeren, parkeerbeleid, G4, infrastructuur, openbare ruimte, gebiedsontwikkeling, vervoer, verkeer

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 30 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten