Medewerker beheer en onderhoud / Contractbeheerder

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
370
Status
Gesloten
Referentie
IGB71327588

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een medewerker beheer en onderhoud / contractbeheerder met ervaring met het aanbesteden, beheren en organiseren van de uitvoering van onderhoudscontracten bij een waterschap.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Onderhoud. Deze afdeling werkt steeds meer met meerjarige onderhoudscontracten voor het uitvoeren van onderhoud. Voordeel hiervan is dat het aantal aanbestedingen lager wordt waardoor efficiënter gewerkt kan worden. Daarnaast kan de opdrachtgever, door vergelijkbare werkzaamheden te bundelen en aan een beperkt aantal marktpartijen te gunnen, aanbestedingsvoordeel realiseren en beter aantoonbaar rechtmatig aanbesteden.

De komende jaren moeten een groot aantal nieuwe contracten worden afgesloten en bestaande contracten worden verlengd. Deze contracten moeten vervolgens ook in beheer worden genomen. Het betreft contracten voor de uitvoering van het meerjarig onderhoud na de oplevering van projecten, zoals voor de ATEX-installaties (onder andere Protego’s, appendages, vlamdovers) en de natuurvriendelijke oevers Reeuwijk, maar ook het beheer van contracten die zijn overgedragen vanuit de afdeling Watersystemen in het kader van het centraliseren van onderhoud, zoals de maai- en kroosbestekken.

Daarnaast worden contracten opgesteld ten behoeve van het verder professionaliseren van het (preventief) onderhoud. Hierbij valt te denken aan uiteenlopende onderwerpen zoals het bundelen van de inkoop en het beheer van gereedschappen, ijzerwaren en elektrotechnische materialen of contracten voor (kleinschalige) herstelwerkzaamheden aan waterstaatkundige werken.

Momenteel moet met hoge urgentie de aanbesteding van het onderhoud van de natuurvriendelijke oevers Reeuwijk en het beheer / uitvoering van de maai- en kroosbestekken en bijbehorende afstemming met 19 aannemers en de watersysteembeheerders worden opgepakt.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het aanbesteden, beheren en organiseren van de uitvoering van onderhoudscontracten.

 • U werkt nauw samen met de contractmanager en onderhoudsmanagers.

 • U verzorgt het opstellen van de vraagspecificatie en stuurt het aanbestedingstraject aan.

 • U bent verantwoordelijk voor het beheer van bestaande contracten en organiseert de uitvoering van contracten.

 • U onderhoudt hiervoor nauwe contacten met de opdrachtnemers en operationele onderhouds- en beheerdersteams.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en 5 jaar relevante werkervaring. 

 • U hebt ervaring met het aanbesteden, beheren en organiseren van de uitvoering van onderhoudscontracten.

 • U hebt ervaring met het opstellen van vraagspecificaties (UAV-gc).

 • U hebt ervaring binnen de GWW-sector, bij voorkeur bij een waterschap.

Waar?

Leiden

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

De beschikbare capaciteitsinzet binnen de afdeling Onderhoud is ontoereikend om deze toename van werkzaamheden op het gebied van contractbeheer op te kunnen pakken. Om het onderhoud op de natuurvriendelijke oevers en het maai- en krooswerk te kunnen waarborgen is het noodzakelijk op korte termijn een fulltime contractbeheerder in te huren.

Trefwoorden

Waterschap, civiele techniek, contractbeheer, beheer en onderhoud, maaibestek

          

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 28 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten