Expert werktuigbouwkunde (klimaattechniek)

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
303
Status
Gesloten
Referentie
IGB71330264

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een expert WTB met werkervaring op het gebied van advisering over klimaattechniek voor een publieke opdrachtgever.

Wie?

Onze opdrachtgever is ontstaan door een fusie van vastgoedonderdelen van verschillende ministeries. De organisatie is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten.

De directie Transacties en Projecten (T&P) is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten voor het gehele bedrijf. De belangrijkste instrumenten zijn: het verrichten van een omvangrijke verkoopopgave van vastgoed; het contracteren van alle gebruik van vastgoed door de rijksoverheid; het genereren van inkomsten door (tijdelijk) gebruik van vastgoed door het afsluiten van (bijzondere) contracten zoals erfpacht / pacht, huur, medegebruik en bijzonder beheer.

De afdeling Architectuur & Techniek bestaat uit 6 secties: Nieuwbouw en Transformaties, Masterplannen en Transformaties, Veiligheid & Gezondheid, Duurzaamheid & Comfort, Technisch Advies 1 en Technisch Advies 2. De afdeling Architectuur & Techniek is verantwoordelijk voor de technische en architectonische kwaliteit bij complexe en programmatische projecten en zorgt voor de borging hiervan in projecten. De afdeling is in staat technische risico's in de (pre)planvorming, uitvoering en bij de exploitatie te benoemen en te beheersen.

Wat
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U adviseert bij huisvestingsvraagstukken vanuit uw vakdiscipline afgestemd op het proces en in overleg met betrokken werkpartners en uw eigen team.

 • U adviseert vanuit een team bij het formuleren van de huisvestingsvraag van gebruikers. Daarbij maakt u gebruik van bestaande kennis en formats.

 • U analyseert, vraagt kritisch door en komt zo tot de kern van de vraag. Deze vraag zet u vervolgens om in een (markt)vraag waarmee ontwerpende en uitvoerende partijen goed uit de voeten kunnen.

 • U bent intensief betrokken in projecten vanaf het eerste initiatief en begeleidt marktpartijen in de uitwerking van het plan tot en met de oplevering en nazorg.

 • U bent in het begin bezig met de interpretatie van de klantvraag: wat is de kern van het huisvestingsprobleem, wat zijn de ambities en de gevraagde functionaliteit. Dit doe je zowel voor traditionele als voor geïntegreerde contracten.

 • U borgt in de ontwerp- en realisatiefase de kwaliteit en veiligheid door toetsing en sturing van opdrachtnemers.

 • U adviseert in vraagstukken op portefeuilleniveau (wat betekent de vastgoedportefeuillestrategie voor een individueel project en andersom).

 • U adviseert in teams bij het formuleren van de huisvesting- en/of vastgoedvraag of geeft u leiding aan een dergelijk team als adviesverantwoordelijke.

Eisen

 • U beschikt over minimaal een hbo-diploma op het gebied van werktuigbouwkunde of installatietechniek.

 • U hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering over klimaattechniek voor een publieke opdrachtgever.

 • U hebt ervaring met utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw.

 • U bent betrokken geweest bij huisvestingsprojecten van initiatieffase tot en met de nazorg.

 • U bent per 1 juli volledig beschikbaar voor het aantal gevraagde uren.

 • U hebt kennis van bouwprocessen en inkooptrajecten.

 • U hebt kennis van verschillende contractvormen.

Waar?

Groningen

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 24 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten