Projectleider vastgoed

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
746
Status
Gesloten
Referentie
IGB71335784

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider vastgoedprojecten met ervaring met projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie waar tegelijkertijd ingeslotenen verbleven.

Wie?

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak.

U bent werkzaam voor de directie Transacties en Projecten (T&P). Deze directie is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie van de opdrachtgever door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten.

Binnen de directie T&P is de sectie Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) onderdeel van de afdeling projecten 2. De sectie DJI voert vastgoedprojecten uit aan de inrichtingen en complexen van de opdrachtgever die door DJI gebruikt worden, zoals gevangenissen met diverse regimes en TBS instellingen.

DJI levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen en door de aan hun zorg toevertrouwde personen de kans te bieden een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Met circa 59 vestigingen verspreid over het land en zo’n 14.450 medewerkers is DJI één van de grootste organisaties van Nederland. Jaarlijks stromen er ongeveer 45.000 nieuwe justitiabelen in. De insluiting vindt plaats in verschillende soorten inrichtingen. Naast het insluiten van mensen is DJI ook verantwoordelijk voor hun dagelijkse verzorging. Medewerkers van DJI werken dus met elke doelgroep op een andere manier aan de voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Daarvoor is maatwerk nodig, ook in de gebouwde omgeving.

Het accent van de werkzaamheden ligt niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- en/of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten.

 • U geeft leiding aan multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseert samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding.

 • U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en realisatie.

 • U legt periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris over de  voortgang en de resultaten van de aan uw portefeuille behorende projecten.

 • U voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders.

 • U initieert en bewaakt de marktbenadering (aanbesteding) waarbij u ondersteund wordt door collega’s van de afdeling Inkoop.

 • U draagt na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of hbo-opleiding.

 • U hebt ervaring met projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie waar tegelijkertijd ingeslotenen verbleven.

 • U hebt ervaring met het verbinden van meer dan 2 partijen met als doel een door alle partijen gedragen besluit.

 • U beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten:- Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw.

 • Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding.

 • Kennis hebben van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding.

 • Toepassen van risicomanagement.

 • Beveiligingsinstallatie, bestaande uit meerdere beveiligingsschillen met  ten minste de volgende onderdelen: fysieke beveiligingssystemen zoals in-/uitbraakdetectie, scanapparatuur, toegangscontrole, CCTV ('closed circuit television'), bijvoorbeeld een ambassade, penitentiaire inrichting of datacenter.

 • U hebt ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie.

 • U bent per 1 juli beschikbaar voor het volledige aantal uren.

Waar?

Eindhoven / Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Vastgoed, projectmanagement, risicomanagement, inrichting, overheid

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 24 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten