Juridisch Medewerker Ruimtelijke Ordening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
258
Status
Gesloten
Referentie
IGB71410314

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-08-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 09:00 uur

Profiel Opdracht
In de functie van Juridisch Medewerker Ruimtelijke Ordening verricht je werkzaamheden die variëren van het behandelen van aanvragen en het leveren van adviezen en beleidsbijdragen, tot het realiseren van vergunningenmanagement van multidisciplinaire vergunningverleningstrajecten. Het werk vraagt het vermogen om binnen de geldende wettelijke kaders zowel constructief als creatief te kunnen functioneren. Je bent als casemanager verantwoordelijk voor de inhoud van je dossier. Daarnaast schrijf je ook adviezen voor de Wabocasemanagers. De dossiers die je als Juridisch Medewerker Ruimtelijke Ordening (niveau-C) behandelt betreffen (gemiddeld) complexe en specialistische aanvragen, waarvoor soms een groot afbreukrisico geldt. Dit betekent in de praktijk dat je in deze functie van begin tot eind eigenaar bent van de specifieke (aan)vragen die deel uitmaken van jouw takenpakket en zo-nodig ook van het na-traject. Daarnaast geef je ruimtelijke adviezen over dossiers die bij de Wabocasemanagers in behandeling zijn. Inzake jouw dossiers adviseer je aan het management van de afdeling, de directie en de bestuurscommissie en bewaak je de procedure en de wettelijke termijnen van de aanvragen die bij jou in behandeling zijn. Ook na afhandeling van een vergunning blijf jij als specialist, al dan niet samen met de casemanager, aanspreekpunt voor toezicht en handhaving, Juridische Zaken (bezwaar en beroep) en andere interne afdelingen. Werkzaamheden: - Onderhouden van contacten met klanten en andere in- en externe belanghebbenden en betrokkenen; - Verstrekken van informatie in de 2e lijn, zowel telefonisch, als op afspraak; - Volgen van de ontwikkelingen in het vakgebied, en deze vertalen naar toepassingen voor de afdeling en zorg dragen voor kennisdeling met collega’s; - Bewaken van de kwaliteit van de producten en coördineren van de afstemmingsvereisten en de vertegenwoordiging naar derden. ​

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en een afgeronde juridische HBO-studie richting RO en Planologie (harde eis)

  • minimaal 3 jaar recente werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring met bezwaar- en beroepsprocedures (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van mediation (harde eis)

  • aantoonbare kennis van processen m.b.t. tot verlening, toezicht en handhaving van Wabo-vergunningen (harde eis)

  • kan door relevante kennis en ervaring de producten van de afdeling relateren aan andere vergunningproducten (harde eis)

  • minimaal 3 jaar ervaring met en is in staat zich staande te houden in het spanningsveld van gebiedsgericht werken, vergunningverlening en de bevindingen te vertalen naar een bestuurlijke context (harde eis)

  • aantoonbare kennis en minimaal 3 jaar ervaring met het vergunningenpakket Squit XO

  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in opdracht van een G4- gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten