Tactisch Inkopers

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
268
Status
Gesloten
Referentie
IGB71414016

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-40

Sluitingsdatum

24-6-2016 om 18:00 uur

Verantwoordelijkheden van de ervaren tactisch inkoopadviseur

 • Advisering en begeleiding van meervoudige onderhandse en (complexe) Europese aanbestedingstrajecten voor leveringen en diensten. Vanaf het peilen en combineren van klantbehoeften binnen de afdelingen, advisering in de  aanbestedingsstrategie t/m contractuele afwikkeling en nazorg;

  • Verantwoordelijk voor het accounthouderschap voor een aantal (nog nader te bepalen) afdelingen;

  • Bijdrage aan de verdere professionalisering van inkoop;

  • Uitdragen van onze inkooporganisatie, processen en procedures. Adviseren bij inkoopvraagstukken (gevraagd en ongevraagd), delen van kennis en ervaring;

  • Het functioneel beheer van inkoopsoftware Negometrix en Inconto is onderling verdeeld tussen de tactisch inkoopadviseurs (incl back-up). Focus van de in tijd beperkte taken ligt hierbij m.n. op procesverbetering. Het aantal praktische gebruikersvragen is beperkt.

Het team Inkoop valt onder de afdeling Financiën en is een van de ondersteunende afdelingen van de provinciale organisatie. Team Inkoop ontwikkelt het inkoop- en aanbestedingsbeleid gericht op de inkoop van leveringen, diensten en werken voor de hele organisatie en adviseert en begeleid de budgethouders ten aanzien van de inkoop van leveringen en diensten (binnen de kaders van de Europese regelgeving). Daarnaast coördineert team Inkoop het contractbeheer, leveranciersmanagement, social return, duurzaam inkopen en het digitale inkoopsysteem. Negometrix is de e-sourcing applicatie die voor de uitvoering van aanbestedingen wordt gebruikt.

Team Inkoop werkt met accounthouders. Minimaal vier keer per jaar gaan de tactisch inkoopadviseurs in gesprek met de afdelingen over onder andere aankomende, lopende en afgeronde aanbestedingen en de ontwikkelingen, doelstellingen en thema’s binnen de afdeling waar team Inkoop een bijdrage aan kan leveren. Het doel is dat team Inkoop een goede gesprekspartner en adviseur voor de afdeling en de budgethouder is. Door nauw en goed contact met de afdeling op te bouwen, is team Inkoop op de hoogte van wat er binnen de afdeling speelt. Ook wordt duidelijk wanneer welke aanbestedingen gaan plaatsvinden en hoe team Inkoop daar op in kan spelen. Anderzijds verstrekt de accounthouder relevante informatie aan de afdeling.

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal vijf jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) als tactisch inkoper bij een aanbestedende dienst. 

  • beschikt aantoonbaar minimaal over een relevante afgeronde HBO opleiding.

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2013-2016) met het succesvol zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingen.

  • ervaring met het uitvoeren van aanbestedingen via een e-sourcing applicatie zoals bijvoorbeeld Tenderned, Negometrix, CTM of gelijkwaardig. 

Wensen

 • beschikt aantoonbaar over ervaring met accounthouderschap, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. 

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en/of ervaring met (het opzetten van) contractbeheer en contractmanagement, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.  

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met Europese en/of meervoudig onderhandse aanbestedingen op het gebied van ICT en/of Facilitaire Zaken, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het als tactisch inkoper begeleiden van meervoudig onderhandse aanbestedingen op andere gebieden dan ICT en Facilitaire Zaken, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. 

  • beschikt aantoonbaar over een diploma NEVI 2 tactisch (NEVI Expert) of een afgeronde gelijkwaardige inkoopgerelateerde opleiding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten