Procesleider Implementatie Assetmanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
573
Status
Gesloten
Referentie
IGB71416760

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 10:00 uur

Profiel Organisatie
Verkeer en Openbare Ruimte maakt deel uit van het cluster Ruimte & Economie (R&E). Het cluster R&E bestaat uit de volgende rve's: Wonen, Verkeer en Openbare Ruimte, Economie, Grond en Ontwikkeling, Ruimte en Duurzaamheid, Ingenieursbureau, Projectmanagementbureau, Metro en Tram, Zuidas, Gemeentelijk Vastgoed, Parkeren, Materiaalbureau en Kunst  

Profiel Opdracht 
Het doel van dit proces is om stads breed een geharmoniseerde aanpak van Monitoring &Inspectieprocessen en resultaten te bereiken als essentieel onderdeel van de implementatie Assetmanagement.

De M&I-processen moeten leiden tot

 • gedetailleerd inzicht in de kwaliteit en instandhoudingsbehoefte van de assets Verhardingen, Civiele Constructies

  • inzicht in de kosten en risico’s van de afgesproken prestaties op zowel korte, middellange en lange termijn

  • een efficiënte, (kosten)effectieve en toekomst vaste inrichting en uitvoering. De procesleider is verantwoordelijk om stads breed te komen tot de volgende resultaten: - een inspectiekader per asset

   • de implementatie van deze inspectiekaders inclusief afspraken over verantwoordelijkheid per inspectiesoort en de verantwoordelijkheid voor de uitvoering

   • een procesbeschrijving t.b.v. het verwerken van inspectieresultaten in het Beheer Management Systeem

   • realiseren van de mijlpalen waarop per asset de statische en dynamische data compleet zijn conform het vastgestelde inspectiekader.

Het vanuit eigen kennis en ervaring begeleiden van de projectleiders M&I per asset om te komen tot de uitvoering van de benodigde inspecties. Het in samenwerking met de projectleiders M&I per asset contracteren en aansturen van externe partijen voor het uitvoeren van pilot inspecties De uitkomsten van de pilot inspecties vertalen naar een optimalisatie van het M&I-proces en het aanpassen van de inspectiekaders. Proactief afstemmen en periodiek rapporteren van de voortgang aan de manager en het team van het programma implementatie Assetmanagement.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met (de implementatie van) Assetmanagement bij lokale en/of regionale overheden (harde eis)

  • aantoonbare kennis en ervaring met het werken binnen politiek/bestuurlijke context (harde eis)

  • aantoonbare uitgebreide kennis (project/implementatie) van de CROW Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte en de toepassing daarvan (harde eis)

  • aantoonbare diepgaande kennis (project/implementatie)van de NEN2767-4 Conditiemeting Infrastructuur zowel methodisch als de toepassing daarvan (harde eis)

  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met (de implementatie van) Assetmanagement bij lokale en/of regionale overheden

  • aantoonbare functionele leidinggevende ervaring in assetmanagement

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten