Projectleider Rijkskantoren

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
467
Status
Gesloten
Referentie
IGB71428178

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider met ervaring van geïntegreerde contracten zoals DBM en DBFM.

Wie?

Onze opdrachtgever is ontstaan door een fusie van vastgoedonderdelen van verschillende ministeries. De organisatie is verantwoordelijk voor de grootste vastgoedportefeuille van Nederland met een omvang van 81.000 hectare en 13,3 miljoen m2 bruto vloeroppervlak. De medewerkers ontwikkelen en beheren een unieke vastgoedportefeuille met onder andere rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten.

De directie Transacties en Projecten (T&P) is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie door (her)ontwikkeling, transformatie en transacties. Het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten en het inkopen van alle producten, werken en diensten voor het gehele bedrijf. De belangrijkste instrumenten zijn: het verrichten van een omvangrijke verkoopopgave van vastgoed; het contracteren van alle gebruik van vastgoed door de rijksoverheid; het genereren van inkomsten door (tijdelijk) gebruik van vastgoed door het afsluiten van (bijzondere) contracten zoals erfpacht / pacht, huur, medegebruik en bijzonder beheer.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- en/of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten, in het bijzonder van projecten die middels Design Build Finance Maintain en Operate worden gerealiseerd.

 • U geeft je leiding aan multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten).

 • U realiseert samen met het team diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie.

 • U legt periodiek verantwoording af aan de integraal verantwoordelijke functionaris over de voortgang en de resultaten van de aan uw portefeuille behorende projecten.

 • U voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller / budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders.

 • U initieert en bewaakt de marktbenadering (aanbesteding). U wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop.

 • U draagt na realisatie van het project het project over aan de beheersorganisatie.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of hbo-opleiding.

 • U beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever.

 • U hebt ervaring met utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw.

 • U hebt ervaring met projectmanagement van projecten uitgevoerd met betrekking tot het realiseren van laboratoria of vergelijkbaar,

 • U hebt ervaring van geïntegreerde contracten, zoals Design Build Maintain, Design Build Finance Maintain en Operate. De realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding.

 • U hebt ervaring met het toepassen van risicomanagement.

 • U bent per 1 juli beschikbaar voor het volledige aantal uren.

Waar?

Den Haag / Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juli 2018, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 23 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten