Projectleider Radar Display System (RDS)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Schiphol
Reacties
0
Bekeken
457
Status
Gesloten
Referentie
IGB71431144

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 15:00 uur

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) gebruikt op de torens van de regiovelden Beek en Eelde het Radar Display System voor het leiden van het luchtverkeer op deze twee luchthavens. Dit systeem nadert zijn end-of-life. Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen wordt het RDS systeem vervangen.

Men zoekt een ervaren Project Manager die in staat is om dit project te leiden en die dit project in de praktijk weet te koppelen met de activiteiten van diezelfde aard die reeds nu op de torens van de Nederlandse militaire velden worden uitgevoerd. Het is zaak om daar zoveel mogelijk synergie mee te bereiken, zowel gedurende het proces van implementeren alsook na ingebruikname.

Verwachtingen
Project- en Programmamanagers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren, bewaken en opleveren van meerjarige, multidisciplinaire projecten op zodanige wijze dat de opdracht binnen de daartoe gestelde randvoorwaarden van kosten, kwaliteit en doorlooptijd, gerealiseerd wordt. Van hun wordt verwacht dat zij binnen de complexe context van de organisatie een hoog kwalitatief resultaat bereiken, dat het eindresultaat wordt geaccepteerd door de gebruikers en dat de projecten beheerst en voorspelbaar worden gerealiseerd. De Project- en Programmamanagers leveren periodieke projectrapportages, sturen binnen de aan hun toegewezen middelen op het eindresultaat en zorgen voor het aansturen van projectteams en het coachen, ontwikkelen en motiveren van de teamleden. 
De Project- en Programmamanagers beschikken over doorzettingsvermogen, geduld, diplomatie, overzicht en een doortastende omgang met de risico's die deze complexe projecten, met een vaak lange doorlooptijd van meerdere jaren, kenmerken. Daarnaast beschikken zij over bewezen verandervaardigheden en zijn zij in staat om vraagstukken procesmatig te benaderen. Zij zijn ondernemend en mensgericht en beschikken over bewezen leiderschapskwaliteiten. Zij doorzien en weten om te gaan met de politieke aspecten rondom projecten en programma's. Zij hebben een hoog normbesef, stralen vertrouwen uit en durven zich kwetsbaar op te stellen.

Niveau: IPMA C

Functie-eisen

 • Ervaring met het leiden van Air Traffic Management (ATM) projecten;

  • Kennis van de systeemopbouw van het lokale ATM systeem op de regionale luchthavens;

  • In staat om de vertaling te maken van de lokale systeem eisen naar een kosteneffectieve oplossing voor een nieuw systeem;

  • Inzicht in de activiteiten die zowel LVNL als de Koninklijke Luchtmacht uitvoeren in het kader van de co-locatie van militaire luchtverkeersleiding op Schiphol;

  • Kennis van de LVNL projectenmethodiek;

  • Bekend met de LVNL organisatie en affiniteit met de dienstverlening op de regionale luchthavens;

  • minimaal één project als projectleider of programmamanager van een minimaal een jaar en 32 uur per week succesvol afgerond de afgelopen 3 jaar op het gebied van ATM.

  • IPMA C niveau of hoger. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten