Jurist Omgevingsrecht Vergunning/ Handhaving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
225
Status
Gesloten
Referentie
IGB71433216

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-6-2016 om 9:00 uur

In het proces van toezicht en handhaving ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende juridische werkzaamheden als het opstellen van vooraankondigingen, behandelen zienswijzen, opstellen last onder dwangsommen en bestuursdwang, opstellen bestuurlijke boete.

Je verdedigt primaire besluiten bij bezwaar. Je hebt veelvuldig contact met de overtreders en de behandelend inspecteur. Je adviseert medewerkers bij vergunningverlening. Daarbij behandel je zelfstandig reacties op vergunningen, stel je weigeringen op en verdedig je de primaire besluiten bij bezwaar. Gedurende het proces heb je veelvuldig contact met collega's, met de aanvrager en indieners van reacties.

Vergunningen Toezicht en Handhaving - team Juridische Zaken en Advies. Het team Juridische Zaken en Advies werkt mee in de primaire processen van de afdelingen Vergunningen en Toezicht en Handhaving Bebouwde Omgeving. Zij begeleiden en bewaken de juridische processen.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde studie in WO Nederlands Recht; afstudeerrichting Bestuursrecht.

    • de afgelopen 6 jaar minimaal 5 jaar juridische werkervaring in de gemeentelijke primaire processen van vergunningverlening en handhaving.

    • actuele kennis van het omgevingsrecht, de relevante wet- en regelgeving (omgevingsrecht); jurisprudentie.

    • hij/zijĀ is energiek, werkt zelfstandig werkend, is oplossingsgericht en heeft gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten