Projectleiders Groen en Speelruimteprojecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
285
Status
Gesloten
Referentie
IGB71450132

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-7-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

27-6-2016 om 10:00 uur

In verband met huidige en groeiende portefeuille voor de Stadsdelen Oost en Zuidoost op groen en speelprojecten zoeken we twee ervaren projectleiders. Er wordt gewerkt met een vast team o.l.v. een projectmanager waarbij een deel van de projecten na een intake vrijwel zelfstandig worden aangestuurd door de projectleiders.
De projecten zijn zeer divers in omvang, variërend tussen 1,2 miljoen en 50.000 euro investeringskosten. Er wordt nauw samengewerkt met de assetmanagers van beide stadsdelen op groen en spelen en voor de kleinere projecten wordt vaak gebruik gemaakt van lopende OMOP contracten. Participatie met gebruikers en belanghebbenden (kinderen, bewoners, scholen, woonbootbewoners) heeft prominente aandacht in de projectaanpak. Na bestuurlijke vaststelling van de eisen en een ontwerp wordt steeds vaker ook de technische uitwerking bij een aannemer neergelegd.

Als projectleider Groen en Speelruimteprojecten ben je verantwoordelijk voor:
De coördinatie en begeleiding van deze projecten binnen deze portefeuille van SD Oost en Zuidoost, verzorgt samen met de projectmanager en ontwerper de participatie, bestuurlijke besluitvorming en inspraak. Je haalt de eisen vanuit de beheerders op en stemt met hen af, benut lopende OMOP contracten en verzorgt de inkoop van speeltoestellen. Bij grote projecten doorloop je een eigenstandig aanbestedingsproces.

Wij zoeken een projectleider met sterke adviesvaardigheden, die veel ervaring heeft met de openbare ruimte inrichting incl. de ondergrond binnen de context van Stadsdelen van Amsterdam.
Je bent de proactieve adviseur in de planvormingsfase en kent de beheerstechnische aandachtspunten op deze assets. Je verzorgt daarbij (de totstandkoming) van de benodigde (onderzoeks-) producten.
Je analyseert problemen en bent zelfstandig in staat om tot adviezen en oplossingen te komen waar nodig met behulp van je team en specialisten. Kenmerkend is het snel leveren van korte en bondige analyses (met kostenramingen) gericht op voortgang van de vele kleine opgaven in deze portefeuille.
Je dient doorgaans aanvullende dekking te regelen voor de opdrachtgever middels onderbouwde subsidie aanvragen voor
groengelden binnen de Gemeente Amsterdam of de provincie Noord Holland. Je draagt daarbij zorg voor heldere afspraken een zorgvuldige afrekening na oplevering.
Je bent daarbij gewend om snel te schakelen tussen een grote hoeveelheid aan verschillende projecten, je ziet hun onderlinge samenhang en je hebt zeer goede antennes voor de belangen in de omgeving.

Zo nodig organiseer en begeleid je een externe offerte uitvraag voor voorbereiding en uitvoering wanneer de capaciteit daar om vraagt (binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden). Je bent (eind-) verantwoordelijk voor de sturing op de projecten aangaande de voortgang, kwaliteit en budget en rapporteert voortgang.
Je werkt nauw samen met de projectmanager en de opdrachtgevers van de beide stadsdelen. Daarnaast organiseer je zelf de noodzakelijke interne en externe project overleggen en benut de capaciteit van de projectteamondersteuner in het team.

Functie-eisen

 • beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau met een civiel technische achtergrond. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en een minimaal afgeronde HBO -studie met een civiel technische of andere relevante studieachtergrond.

  • beschikt over kennis en ervaring met het adviseren in de onderzoek en planvormingsfase op groen en speelruimteprojecten in de afgelopen 4 jaar.

  • heeft een zeer resultaatgerichte instelling: levering van resultaat, op tijd en zorgt voor tevreden opdrachtgevers van een project.

Wensen

 • minimaal 6 jaar civieltechnische werkervaring waarvan 4 jaar binnen de stadsdeelcontext van Amsterdam. Deze ervaring is niet meer dan 10 jaar oud.

  • minimaal 6 jaar werkervaring met participatie, bestuurlijke besluitvorming en inspraak.

  • recente ervaring (max 4 jaar oud) met groen en speelruimte projecten en de aanvraag van overheidssubsidies.

  • ervaring met het aansturen van aanbestedingen in de GWW en het zelfstandig uitwerken van deelopdrachten binnen OMOP contracten inzake maaiveldontwerpen met het accent op groen en spelen.

in het bezit van de volgende competenties

 • goed georganiseerd en houdt overzicht;

 • stelt de juiste doelen en komt afspraken na;

 • omgevingssensitief en vind de participatie en bijbehorende bestuurlijke besluitvorming een uitdaging;

 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigeheden;

 • heeft overtuigingskracht;

 • is flexibel en heeft een besluitvaardige instelling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten