Senior Medewerker Beheer Hypotheken

Intermediair
Sterksen
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio: Zoetermeer
Reacties
2
Bekeken
837
Status
Gesloten
Referentie
Sterk.3716-FLNC-NL-210612

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten

Omschrijving

Als Senior Medewerker coördineer je het proces van intensief en preventief beheer. Als senior ben je een aanjager in het proces van continu verbeteren en draag je deze kennis ook op proactieve wijze over aan jouw collega's.

Afgelopen jaren ontwikkelde onze opdrachtgever in sneltreinvaart tot een krachtig volkshuisvestelijk instrument, dat veilig en verantwoord eigen woningbezit stimuleert. Onze impact op de Nederlandse woningmarkt dwingt ons de lat steeds hoger te leggen. Onze omgeving stelt hoge eisen en wij voeren onze ambities op. Wij staan voor nieuwe uitdagingen, die tot een intensief veranderingsproces leiden. Herijking van de strategie en constante professionalisering staan centraal. Daar werken we hard aan met ongeveer 75 medewerkers. In een informele en resultaatgerichte sfeer met korte lijnen en directe communicatie.

Functiebeschrijving

Als Senior Medewerker coördineer je het proces van intensief en preventief beheer. Als senior ben je een aanjager in het proces van continu verbeteren en draag je deze kennis ook op proactieve wijze over aan jouw collega's. In deze functie ligt de nadruk op het gebied van procesverbetering, coördinatie en het verder ontwikkelen en (her)inrichten van de werkwijze van de afdeling beheer. De afdeling bestaat uit 14 specialisten verdeeld over intensief en preventief beheer.

Als senior moet je de beschikbare informatie per geldverstrekker kunnen analyseren, en meedenken over de mogelijke ontwikkelingen en criteria op basis waarvan de performance kan worden verbeterd. Daarnaast moet je data kunnen interpreteren en omzetten naar rapportages dan wel overzien welke rapportages nodig zijn.

Je treedt op als vraagbaak voor collega's aangaande complexe vraagstukken, uitleg van beleid en toepassing op specifieke dossiers.

Daarnaast onderhoud je intensief contact met onze stakeholders.

Functie-eisen

Jij bent een echte procesverbeteraar en relatiebeheerder: analytisch, overtuigend en altijd bewust van de belangen van alle belanghebbenden. Je kunt goed luisteren, bent stressbestendig en gaat voor resultaat. Je hebt ervaring in de hypothekensector in een senior rol en beschikt over goede coachende vaardigheden.

Verder vragen we

 • HBO - werk- en denkniveau;

* Ervaring met het verbeteren van werkprocessen;
* Woningfinanciering 1 is een pre;
* Ervaring in het werken in een ‘lean' organisatie is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

* Startdatum: zo snel als mogelijk;
* Tarief in overleg;
* Periode ca. 6 maanden.

Jasper Bruggink - Sterksen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-06-2016 14:28
  Plaats
  Vught

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-06-2016 17:56
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten