Team/projectleider Testen en Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zeist
Reacties
1
Bekeken
640
Status
Gesloten
Referentie
IGB71451814

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 241 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-32

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 17:00 uur

De organisatie heeft opdracht gegeven om de randapparatuur C2000 (portofoons, mobilofoons en accessoires) voor alle eenheden te vervangen. Hiervoor wordt een projectorganisatie ingericht. Het project zal, onder de naam ARC2, naast de aanbesteding zorgen voor de instandhouding van de huidige apparatuur en accessoires tot de levering van de ARC is afgerond.

Het project ARC2 heeft drie opdrachten

Inrichten van de tijdelijke voorziening Randapparatuur C2000 (TVRC) voor het inzetbaar houden van de bestaande apparatuur totdat deze vervangen is door nieuwe portofoons, mobilofoons en accessoires. De opdracht is de inzetbaarheid bij de eenheden op een zo rechtmatig mogelijke wijze te garanderen, tegen zo laag mogelijke kosten.
Aanbesteden van nieuwe portofoons, mobilofoons en accessoires conform de afgesproken aanbestedingsstrategie.
Samen met de eenheden zorgen voor de implementatie. Dit betreft de bestelling, levering en invoering van de nieuwe apparatuur bij de eenheden; inclusief de in- en ombouw, de invoering bij gelieerden en de bijscholing van eindgebruikers, centralisten en beheerders.

Doelstelling
Het actief bijdragen aan de aanbestedingsprocedure (opstellen PvE, beoordelen offertes en gunning). Het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van de testen van C2000 randapparatuur (portofoons en mobilofoons) en accessoires.

Primair doel is het verwerven van hoogwaardige producten en diensten met betrekking tot de huidige randapparatuur C2000 (portofoons, mobilofoons en accessoires).

Verantwoordelijkheden
Als teamleider testen en techniek rapporteer je aan de projectleider ARC2 en ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de testorganisatie, ontwikkel en stel je testplannen op, bewaak je de planning, voortgang, kwaliteit en begroting van de testen analyseer je testresultaten en stel je testrapportages op. Je levert input voor de offerteaanvragen voor de nadere overeenkomsten (gunningstesten) en de levering van bestelde C2000 randapparatuur (afnametesten). Je signaleert tijdig knelpunten en onderneemt actie richting verantwoordelijke partijen. Je hebt contact met expertgroepen, projectmedewerkers ARC2 en de gebruikerscoördinator project Vernieuwing C2000.

Vakmatige taken

 • Inrichten van de testorganisatie;

  • Het leveren van een bijdrage aan het aanbestedingsproces;

  • Leveren van input voor de NOK fase;

  • Ontwikkelen en opstellen testplannen met inachtneming van programma van eisen en wensen;

  • Organiseren, coördineren en begeleiden van testen rond NOK’s en bij levering (afnametesten);

  • Bewaken van planning, voortgang, kwaliteit en begroting van de testen;

  • Analyseren testresultaten en opstellen testrapporten;

  • Tijdig signaleren van knelpunten en actie ondernemen richting verantwoordelijke partijen;

  • Rapporteren aan projectleider ARC2.

Leidinggevende taken
Teams begeleiden en aansturen van de testorganisatie.

Functie-eisen

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Testmanager, Test Consultant, Projectleider Testen of gelijkwaardige rol binnen de OOV sector waarbij de kandidaat erkende testmethodieken heeft toegepast (harde eis)

  • Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding of gelijkwaardig (harde eis)

  • Certificering Prince II practitioner, IPMA-C opleiding en/of een gelijkwaardige Project Management kwalificatie (harde eis)

  • Aantoonbaar relevante kennis van en ervaring met het C2000 netwerk.

  • Aantoonbare relevante ervaring met Europese aanbestedingen

  • Relevant aantoonbare werkervaring opgedaan als Projectleider of gelijkwaardige rol waarbij de kandidaat te maken heeft gehad met diverse stake-holders in een politiek bestuurlijk gevoelige omgeving. 

  • Aantoonbare werkervaring binnen de Nationale Politie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-06-2016 09:47
  Plaats
  nijkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten