Functioneel Beheerder Mendix

Intermediair
Sterksen
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio: Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
631
Status
Gesloten
Referentie
Sterk.3715-FLNC-NL-210612

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Ben jij een communicatieve en klantgerichte functioneel beheerder met Mendix ervaring?

Afgelopen jaren ontwikkelde onze opdrachtgever in sneltreinvaart tot een krachtig volkshuisvestelijk instrument, dat veilig en verantwoord eigen woningbezit stimuleert. Onze impact op de Nederlandse woningmarkt dwingt ons de lat steeds hoger te leggen. Onze omgeving stelt hoge eisen en wij voeren onze ambities op. Wij staan voor nieuwe uitdagingen, die tot een intensief veranderingsproces leiden. Herijking van de strategie en constante professionalisering staan centraal. Daar werken we hard aan met ongeveer 100 medewerkers. In een informele en resultaatgerichte sfeer met korte lijnen en directe communicatie.

Functiebeschrijving

Als Functioneel Beheerder (Mendix platform) ben je het aanspreekpunt voor zowel onze interne klanten maar ook voor de externe gebruikers van onze bedrijfsapplicaties. Je beantwoordt vragen met betrekking tot de diverse bedrijfsapplicaties. Daarin ben je een volwaardige gesprekspartner voor de applicatie eigenaar en de gebruikers. Je gaat er aan bijdragen dat ons functioneel beheer verder professioneel wordt vormgegeven. Je hebt daarbij een hands-on mentaliteit en interesse voor ontwikkelingen binnen de IT en nieuwste technologie. Bij een aantal applicaties ben je verantwoordelijk voor het release- en change management en zorg je ervoor dat dit op een gestructureerde manier verloopt. Daarnaast begeleid je de gebruikers bij het opstellen en uitvoeren van de gebruikersacceptatietesten en stem je periodiek releases en updates af door middel van gebruiker-overleggen met de diverse applicatie- en proceseigenaren. We gaan een aantal bedrijfsapplicaties migreren naar het Mendix platform. Ook hieraan ga je actief een bijdrage leveren. Je gaat werken in een team van totaal 6 IT-Professionals. Je rapporteert aan de Manager Informatisering en Automatisering.

Functie-eisen

Je bent een communicatieve en klantgerichte functioneel beheerder. Je opereert op het snijvlak tussen business en ICT. Verder neem je ook technische kennis mee en denk je in oplossingen over het inrichten van onze applicaties. Naast contact met je collega's vind je het ook leuk om contacten te onderhouden met onze (externe) klanten en stakeholder, je bent daarin een goede sparringpartner. Je bent op zoek naar een functie waarbij je zelf initiatief kan nemen en je jouw ambitie kwijt kunt om de functioneel beheerders functie verder te structureren en te verbeteren.

Je bent goed in staat door te vragen, relevante informatie te destilleren, en bent pas tevreden als de klant jou een 8 geeft. Als persoon ben je analytisch ingesteld maar weet je dat te combineren met een oplossingsgerichte en betrokken hands-on mentaliteit. Je hebt al enige jaren ervaring in een vergelijkbare positie en we nodigen je van harte uit als dit bijvoorbeeld een 2e stap in je carrière wordt. Verder vragen we:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding;

* Minimaal twee jaar gelijksoortige werkervaring;
* Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
* Aantoonbare kennis van databases (SQL), functioneel beheer, ITIL, BISL en de wijze van toepassing;
* Kennis van scrum-agile ontwikkelmethodiek en het Mendix platform is een grote pré;
* Ervaring met het monitoren van het servicemanagement en de bijbehorende (SLA) afspraken richting leverancier(s) en eigen organisatie;
* Affiniteit met bedrijfsprocessen en de wil een bijdrage te leveren aan het verbeteren van deze processen;
* Natuurlijk initiatief om zaken te verbeteren, zorg te dragen voor je eigen planning en de organisatie van je werk;
* Servicegerichtheid, accuratesse en kwaliteitsgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

* Startdatum zo snel als mogelijk;
* Periode ca. 6 maanden;
* Tarief in overleg.

Jasper Bruggink - Sterksen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-06-2016 13:22
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten